8th ed. STRIKES BACK-EUROKultowo 04.12.10!!!
Re: 8th ed. STRIKES BACK-EUROKultowo 04.12.10!!!
uuuu no to lipa...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
mogę ci sprzedać, oryginalne modele, dobrze pomalowane z wykończonymi podstawkami... 5 + bansheeManfred pisze:dzięki, aha jeszcze okazało się że wraciaki mi są potrzebne

ponawiam pytanko o włoczników DE ma ktokowliek

JJ poratuj

RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Robson pisze: JJ poratuj
Zobaczę czy się z Gołkowa wydostanę.
No promises.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Bardzo fajny turniej. Dzieki dla Kultowców za inicjatywę i sprawną organizację.
Zagrałem orkasami i z tego co wiem, zajalem 3 miejsce na 28 osób. Calkiem niezle. Wrecz powyzej oczekiwań. Co mnie najbardziej cieszy to fakt, ze w kazdej bitwie o zwyciestwo musialem ciezko walczyć. Zadnych kelnerów, żadnych freefragow. Same powazne paringi i za każdym razem konkretna wyrzynka.
W pierwszej bitwie Piotrek Wald z imperium - 13:7
W drugiej bitwie Barbarossa z DE (Blood&Glory) - 19:1
W trzeciej bitwie Debęk z Bretonnią - 14:6
Dziekuje przeciwnikom za bardzo fajne bitewki. Do nastepnego!
Zagrałem orkasami i z tego co wiem, zajalem 3 miejsce na 28 osób. Calkiem niezle. Wrecz powyzej oczekiwań. Co mnie najbardziej cieszy to fakt, ze w kazdej bitwie o zwyciestwo musialem ciezko walczyć. Zadnych kelnerów, żadnych freefragow. Same powazne paringi i za każdym razem konkretna wyrzynka.
W pierwszej bitwie Piotrek Wald z imperium - 13:7
W drugiej bitwie Barbarossa z DE (Blood&Glory) - 19:1
W trzeciej bitwie Debęk z Bretonnią - 14:6
Dziekuje przeciwnikom za bardzo fajne bitewki. Do nastepnego!

Dzięki dla:
-kolegów z klubu za to że ogarneliśmy ten turniej
-graczy za to że przyszli
-przeciwników za bitwy
Mam nadzieję że się podobało. Dzięki również za pomoc w odniesieniu stołów (oczywiście dla tych co odnieśli).
Ten turniej pokazał mimo wszystko że część osób trudno upilnować/zmienić a należy im się zjebka. Mówię tu o piwku pitym na korytarzu i w sali, które się powylewało gdzieniegdzie i potem była podłoga zajebana. Czy naprawde jak jest zakaz to nie można go uszanować? Naprawdę jak nie wolno to kurwa nie wolno i koniec. Przypominam że to nasza ostatnia miejscówka w wawie i jak tak dalej pójdzie to przypały zmienią sie w to co zawsze, czyli stratę i tego miejsca.
A odnośnie punktów za stoły to wrócimy do poprzedniego zwyczaju, ten turniej pokazał że mimo wszystko gracze co do zasady nie mają wpisane "pomogę nawet bez punktów".
-kolegów z klubu za to że ogarneliśmy ten turniej
-graczy za to że przyszli
-przeciwników za bitwy
Mam nadzieję że się podobało. Dzięki również za pomoc w odniesieniu stołów (oczywiście dla tych co odnieśli).
Ten turniej pokazał mimo wszystko że część osób trudno upilnować/zmienić a należy im się zjebka. Mówię tu o piwku pitym na korytarzu i w sali, które się powylewało gdzieniegdzie i potem była podłoga zajebana. Czy naprawde jak jest zakaz to nie można go uszanować? Naprawdę jak nie wolno to kurwa nie wolno i koniec. Przypominam że to nasza ostatnia miejscówka w wawie i jak tak dalej pójdzie to przypały zmienią sie w to co zawsze, czyli stratę i tego miejsca.
A odnośnie punktów za stoły to wrócimy do poprzedniego zwyczaju, ten turniej pokazał że mimo wszystko gracze co do zasady nie mają wpisane "pomogę nawet bez punktów".