Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
dzięki
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?
Nmm spoko tylko nie dla mnie na poczatek:D MOze kiedys... A rzucic czarny wash potem rozjasnic to tez taki standard jak uzycie 3 srebrnych metalikow.... Tak wiec dziekuje za te pomysly, ale niestety szukam czegos innego:D Jestem otwarty dalej na inne sugestie za ktore bede wdzieczny...
KUPIE FIGSY DO CHRONOPII -->oferty na priv
KUPIE DOGS of WAR PO ROZSADNEJ CENIE -->oferty na priv
Chcialbym zeby wygladal zywo i zlowieszczo .... Probowalem malowac przyciemionym mithrilem potem zrobilem glazy schorched brown i czystym mithrilem po krawedziach ale troche za ciemne wyszly (dla orkow super by bylo) Przede wszystkim efekt postarzonej broni wyszedl a wolalbym zeby byla bardziej "swieza".... Nie wiem moze sprobowac cos z czerwienia albo z fioletem albo glazy albo moze w washe sie zaopatrzyc...
dobrze wypada jak chcesz jakiś "magiczny" na podstawowe warstwy srebrnych daćfarbke ctadela "washes thraka green"
farbke używam doi skóry orków ale na jasne powierzchnie pinkolaście się świeci na zielono
farbke używam doi skóry orków ale na jasne powierzchnie pinkolaście się świeci na zielono
czy jeśli mam przedmiot, który pozwala mi przerzucać każdego warda to, czy mogę też przerzucać ochronę magiczną?
Rozwazalem zielen ale wydaje mi sie ze skoro plaszcze beda tradycyjnie bordowe do czerwieni rozjasniane to troche sie veda gryzly.... Ale w innych figurkach mozna to przetestowac jeszcze jakies pomysly ktos ma???
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
może fiolet? malowana podobną techniką jak to:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Tak pomalowane to super zlowieszczo wyglada az za bardzo jak do tych figurek, ale z fioletem to mysle ze byloby w sam raz:D A jak bylo to malowane? Tak step by step poprosil bym...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
NIe wiedzialem ze to nmm cos ttam srebrnego przebijalo to myslalem ze to albo glaze albo wash.....
A z fioletem to jakie warstwy jakimi kolorkami nalezalo by zrobic???
A z fioletem to jakie warstwy jakimi kolorkami nalezalo by zrobic???
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
spokojnie możesz zacząć od mieszanki Hormagaunt Purple lub Liche Purple z czarną, później stopniowo przechodzić do czystych kolorów a na koniec dodawać białego, aż do blinków z czystej bieli. tylko musisz uważać przy warstwach z mieszanką bieli żeby ci ostrza różowe nie wyszły
Jak wyjda na rozowo to i spodnie im pomaluje na roz heh.... A tak na serio nmm pocwicze na jakims innym obiekcie a na vespero poprobuje chyba cos z glazem fioletowym moze na podkladzie z boltguna albo lepiej chainmaila a potem mithrilem na koniec:D
W takim razie jedziemy dalej. Jak fajnie na zloto pomalowac zbroje:
1.troche strudzona
2.nowiuska
Ja mam swoje typy ale moze ktos cos ciekawszego zaproponuje.
1.troche strudzona
2.nowiuska
1. dajesz więcej washaczaros357 pisze:W takim razie jedziemy dalej. Jak fajnie na zloto pomalowac zbroje:
1.troche strudzona
2.nowiuska
2. dajesz mniej washa
może być? coś wygrałem?