BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki wyniki str 50
- swieta_barbara
- habydysz
Re: BAZYLISZEK 19-20.02.2011 Łomianki
Wniosek odrzucony. Na Bazyliszku tylko sniety_rabarbar jest modelem dla prawdziwych facetow
swieta_barbara pisze:Wniosek odrzucony. Na Bazyliszku tylko sniety_rabarbar jest modelem dla prawdziwych facetow
zgadzam sie! troche niebardzo wiem jak to waaagh dziala - malo grywam z orcami
przed szarza lecimy d6 w kierunku najblizszego przeciwnika (nawet jak stalem bokim czy tylem, obracam sie i moge wszarzowac?) a czy dostajemy bonus z czaru? asf + reroll trafien?
Byłoby zbyt pieknie jak na moje oko.
- swieta_barbara
- habydysz
Na poczatku tury deklarujesz uzycie waaagh. Lecisz d6 w kierunku najblizszego wroga (jak nie widzisz zadnego, to do przodu), potem mozesz normalnie zadeklarowac szarze. Mozna tego uzyc do wyjscia z domku, albo zobaczenia wroga, ktorego na poczatku tury sie nie widzialo.
Dodatkowych bonusow nie ma, prawdziwy ork radzi sobie bez glupich sztuczek (przynajmniej wedlug fluffu).
Dodatkowych bonusow nie ma, prawdziwy ork radzi sobie bez glupich sztuczek (przynajmniej wedlug fluffu).
a dziala to na wszystkie unity? czy tylko na 1?
nastepne pytanie: czy janusz moze wskazac wlasnego maga by nie mial IFek? czy tylko przeciwnika?
edit.
dobra doczytalem :P:P my mistake.
nastepne pytanie: czy janusz moze wskazac wlasnego maga by nie mial IFek? czy tylko przeciwnika?
edit.
dobra doczytalem :P:P my mistake.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2010, o 12:52 przez krejzihed, łącznie zmieniany 1 raz.
Wyjście z domku z Waagh to mega słaby kmin. Proponuje lekturę zasad.swieta_barbara pisze:Na poczatku tury deklarujesz uzycie waaagh. Lecisz d6 w kierunku najblizszego wroga (jak nie widzisz zadnego, to do przodu), potem mozesz normalnie zadeklarowac szarze. Mozna tego uzyc do wyjscia z domku, albo zobaczenia wroga, ktorego na poczatku tury sie nie widzialo.
A może templar?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Jeśli ktoś z Was testował już bazyliszki to piszcie swoje wrażenia w tym temacie, chcielibyśmy domknąć do końca roku całkowicie kwestie zasad niezwiązanych z ETC i dodatkowymi atrakcjami. Nie wykluczamy małego prezentu na święta, ale to nic pewnego.
Jest już wprowadzony w pierwszym poście nowy AR i drobne zmiany na Peszku (fear, stomp) i Ż34 (armour save).
Jest już wprowadzony w pierwszym poście nowy AR i drobne zmiany na Peszku (fear, stomp) i Ż34 (armour save).
Kotson sprawa wygląda nastepująco że jestem w Wawie wolny gdzies tak od 18? do tego nie jestes z Wawy wiec prosba prawdopodobnie nie do cb chyba ze masz propozycje. A do Łomianek sie raczej z wawy łatwo nei dostane więc z tąd sie wzięła moja prośba...
Generalnie to jest tak, że być może dla części osób, podobnie jak w zeszłym roku uda nam się załatwić w nocleg w szkole już z piątku na sobotę. Nie chcę zapeszać, więc mówię że jest szansa, ale to wszystko zależy od dobrej woli szkoły.
W każdym razie wiem już, że podobnie jak w zeszłym roku zapraszamy Was w sobotę po bitwach do Tawerny (500m od miejsca turnieju) na imprezę, sziszę i alko w atrakcyjnych cenach.
W każdym razie wiem już, że podobnie jak w zeszłym roku zapraszamy Was w sobotę po bitwach do Tawerny (500m od miejsca turnieju) na imprezę, sziszę i alko w atrakcyjnych cenach.
poza tym, o 18-19 idealnie nadasz się do pomocy w noszeniu blatów