Patrol 1000pkt Wrocław Reaktywacja
Re: Patrol 1000pkt Wrocław Reaktywacja
matersialisci bez kasy nie proboja bo inaczej nie potrafia wiec mowia ze bez kasy sie nie da.
golce kasy nigdy nie mieli wiec zawsze robia to bez niej.
wszyscy lubia seks.
bogatych jest mniej niz kobiet.
łącząc to do kupy wychodzi ze wszyscy maja racje:D
golce kasy nigdy nie mieli wiec zawsze robia to bez niej.
wszyscy lubia seks.
bogatych jest mniej niz kobiet.
łącząc to do kupy wychodzi ze wszyscy maja racje:D
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Mam wrażenie że wydaje się wam, że wszystkie laski lecą na kasę i lub puszczają na lewo i prawo.
Współczuję wam doświaczeń, bądź cwanych kupli wygryzających was z konkurencji.... poor chłopcy, poor <głaszcze>
jak szukacie za przeproszeniem d*** to fakt, kasa będzie wam potrzebna. Galerianki zawyżyły ceny
Jeśli szukacie KOBIETY to nie kasa się liczy, tylko to co macie we łbach.
poza tym zauważcie ilu milionerów jest samotnych, nawet dzieci mają ich w głębokiej życi.
Współczuję wam doświaczeń, bądź cwanych kupli wygryzających was z konkurencji.... poor chłopcy, poor <głaszcze>
jak szukacie za przeproszeniem d*** to fakt, kasa będzie wam potrzebna. Galerianki zawyżyły ceny
Jeśli szukacie KOBIETY to nie kasa się liczy, tylko to co macie we łbach.
poza tym zauważcie ilu milionerów jest samotnych, nawet dzieci mają ich w głębokiej życi.
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"
Ja tita tita Wy tak na poważnie? Nie mam pytań...
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
ja na powaznie? ja mam na to tita tita
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
czemu smieszne? to raczej normalne bo wiedzą co mowią. to co jeden nazwie kasą inna nazwie "bezpieczną przszloscią i stabilizacją"
Morrok pisze:Najśmieszniejsze jest, że najbardziej biorą udział w dyskusji osoby, które z kimś są
to dowodzi, że jesteśmy bardzo mądrzy i doświadczeni w tych sprawach
No ba!Yahoo82 pisze:Shiiit wesołe te Wasze patrole Trzeba będzie coś w tym stylu w Bydzi organizować
??????
A miałem przyjść. Teraz to się boję myśleć o wfb, bo widzę bałagana w mini.Bałagan pisze:Z Kasi ja dzisiaj występuje w miniStarbuck pisze:burgund ująłeś mnie Tęczą - bo tego boga osobiście pokochałam, jednak obawiam się, że będę starała lecieć na Khornie
UWAGA: KASIA OBIECAŁA, ŻE BĘDZIE W ŚRODĘ DLA NAS... w mini...
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Gwarantem w mini chodzą latem, jak jest gorąco ;>termi pisze:więcej tam nie przychodzę bo mnie oszukują miały być kelnerki w mini a tu dupa
aj tam przeziębiła ja mam koleżankę na roku co cały rok w mini chodzi poprostu ubiera grube rajtuzy
to chyba nie powinienes narzekactermi pisze:miały być kelnerki w mini a tu dupy
Bardzo was prosze. Wystarczy miec troche wiecej roboty i mniej czasu, a juz towarzystwo bryka. Mniejsza o czym gadacie, tylko po co tyle wulgaryzmow przy tym? Przypominam, ze zaklady=hazard, a w Polsce od tego pobiera sie podatek, nalezy miec koncesje i zezwolenie, nie mowiac o komisji, ktora pilnuje wlasciwie przeprowadzonego zakladu. Przy takich wymogach zaden nie ma szans.
Pozdrawiam
Lohost
niestety tym razem w środę się nie pojawię bo zaczynam świetowanie Świąt zatem już dziś życzę wam wielu niezapomnianych starć battlowych i pomyślnych rzutów (byle nie w bitwach ze mną ) i oby Pani Jeziora miała graczy battla pod swoja opieką w nadchodzącym roku (a zwłaszcza oddanych, wiernych i szlachetnych bretońskich rycerzy)
Marry Xmas!
Marry Xmas!