Patrol 1000pkt Wrocław Reaktywacja

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Re: Patrol 1000pkt Wrocław Reaktywacja

Post autor: loko »

matersialisci bez kasy nie proboja bo inaczej nie potrafia wiec mowia ze bez kasy sie nie da.
golce kasy nigdy nie mieli wiec zawsze robia to bez niej.

wszyscy lubia seks.

bogatych jest mniej niz kobiet.

łącząc to do kupy wychodzi ze wszyscy maja racje:D
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Starbuck
Mudżahedin

Post autor: Starbuck »

Mam wrażenie że wydaje się wam, że wszystkie laski lecą na kasę i lub puszczają na lewo i prawo.
Współczuję wam doświaczeń, bądź cwanych kupli wygryzających was z konkurencji.... poor chłopcy, poor :( <głaszcze>

jak szukacie za przeproszeniem d*** to fakt, kasa będzie wam potrzebna. Galerianki zawyżyły ceny ;)
Jeśli szukacie KOBIETY to nie kasa się liczy, tylko to co macie we łbach.

poza tym zauważcie ilu milionerów jest samotnych, nawet dzieci mają ich w głębokiej życi.
"Nie ma ucieczki przed Chaosem. On naznacza nas wszystkich"

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Ja tita tita Wy tak na poważnie? Nie mam pytań...
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

ja na powaznie? ja mam na to tita tita :lol2:
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Marys pisze:Ja tita tita Wy tak na poważnie? Nie mam pytań...
z kobietami nigdy na poważnie ;)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

i teraz wszysyc sie wycofują, grzecznie i po cichu... konkurencja wyelimnowana
jesteś mistrzem prowokacji!
- Ty wiesz do kogo mówię:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Najśmieszniejsze jest, że najbardziej biorą udział w dyskusji osoby, które z kimś są ;)

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

czemu smieszne? to raczej normalne bo wiedzą co mowią. to co jeden nazwie kasą inna nazwie "bezpieczną przszloscią i stabilizacją"

Awatar użytkownika
Yahoo82
Kradziej

Post autor: Yahoo82 »

Shiiit wesołe te Wasze patrole :) Trzeba będzie coś w tym stylu w Bydzi organizować :D
Obrazek

I może następnym razem ktoś łaskawie napisze co jest nieregulaminowe w podpisie zanim go wypierdzieli?

Awatar użytkownika
Starbuck
Mudżahedin

Morrok pisze:Najśmieszniejsze jest, że najbardziej biorą udział w dyskusji osoby, które z kimś są ;)

to dowodzi, że jesteśmy bardzo mądrzy i doświadczeni w tych sprawach :P
Yahoo82 pisze:Shiiit wesołe te Wasze patrole :) Trzeba będzie coś w tym stylu w Bydzi organizować :D
No ba!

Awatar użytkownika
Bałagan
Chuck Norris

Post autor: Bałagan »

Starbuck pisze:burgund ująłeś mnie Tęczą - bo tego boga osobiście pokochałam, jednak obawiam się, że będę starała lecieć na Khornie :twisted:

UWAGA: KASIA OBIECAŁA, ŻE BĘDZIE W ŚRODĘ DLA NAS... w mini...
Z Kasi ja dzisiaj występuje w mini :evil:

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

??????

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

Bałagan pisze:
Starbuck pisze:burgund ująłeś mnie Tęczą - bo tego boga osobiście pokochałam, jednak obawiam się, że będę starała lecieć na Khornie :twisted:

UWAGA: KASIA OBIECAŁA, ŻE BĘDZIE W ŚRODĘ DLA NAS... w mini...
Z Kasi ja dzisiaj występuje w mini :evil:
A miałem przyjść. Teraz to się boję myśleć o wfb, bo widzę bałagana w mini.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Starbuck
Mudżahedin

sloneczka, przynajmniej mieliscie jak zagadac :P (czemu nie ma mini)
a serio, ja chcialabym was widziec w mini w takiej pogodzie - powodzenia :lol2: nie chcecie, zeby nam sie dziewczyna zaziebila :twisted:

termi
Chuck Norris

Post autor: termi »

więcej tam nie przychodzę bo mnie oszukują :( miały być kelnerki w mini a tu dupa :lol2:

aj tam przeziębiła ja mam koleżankę na roku co cały rok w mini chodzi poprostu ubiera grube rajtuzy

Awatar użytkownika
Starbuck
Mudżahedin

termi pisze:więcej tam nie przychodzę bo mnie oszukują :( miały być kelnerki w mini a tu dupa :lol2:

aj tam przeziębiła ja mam koleżankę na roku co cały rok w mini chodzi poprostu ubiera grube rajtuzy
Gwarantem w mini chodzą latem, jak jest gorąco ;>

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

One są wystarczająco gorące bez mini :wink:

jak mówiłem pojawię się i zajmę 1miesce jak obiecałem :twisted:

pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

termi pisze:miały być kelnerki w mini a tu dupy :lol2:
to chyba nie powinienes narzekac :mrgreen:

Bardzo was prosze. Wystarczy miec troche wiecej roboty i mniej czasu, a juz towarzystwo bryka. Mniejsza o czym gadacie, tylko po co tyle wulgaryzmow przy tym? Przypominam, ze zaklady=hazard, a w Polsce od tego pobiera sie podatek, nalezy miec koncesje i zezwolenie, nie mowiac o komisji, ktora pilnuje wlasciwie przeprowadzonego zakladu. Przy takich wymogach zaden nie ma szans.
Pozdrawiam
Lohost

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

w tą środę będę czekał na ludzi... pewnie dla samego pogrania niż dla patrolu ale będę czekał jak coś 8)

ps.: jak ktoś chce na większe pkt. niech da znać na PM na ile :)

Awatar użytkownika
Thomas
Falubaz

Post autor: Thomas »

niestety tym razem w środę się nie pojawię bo zaczynam świetowanie Świąt zatem już dziś życzę wam wielu niezapomnianych starć battlowych i pomyślnych rzutów (byle nie w bitwach ze mną ;)) i oby Pani Jeziora miała graczy battla pod swoja opieką w nadchodzącym roku (a zwłaszcza oddanych, wiernych i szlachetnych bretońskich rycerzy) [-o< [-o< [-o<

Marry Xmas!

ODPOWIEDZ