Eldritch pisze:Lepiej dłużej poczekać, niż dostać niedopracowany armybook.
IMO w kwestii GW to raczej nie ma odniesienia ..
Moderator: misha
Eldritch pisze:Lepiej dłużej poczekać, niż dostać niedopracowany armybook.
Dokładnie, też bym nie narzekał, VC mają super oddziały (GG, BK) i genialne przedmioty magiczne (dla mnie chyba najlepsze w całym WFB).qwer pisze:ja tam osobiscie na obecnego armybooka nie nazekam
Każda armia ma wiele kiepskich przedmiotów, podobnie VC, ale jest też kilka prawdziwych perełek. Kiepskie bronie? Ogólnie tak, ale jest super Sword of the Kings. Ze zbroi jest The Flayed Hauberk. Oprócz tego najlepiej chroniący przedmiot w grze (poprawcie mnie, jesli się mylę): The Carstein Ring, w ogóle talizmany są właściwie wszystkie świetne. Cursed Book jest uważany za jeden z najbardziej przegiętych przedmiotów w grze. No i świetne magiczne sztandary. Ogólnie jest u VC bardzo dobrze jeśli chodzi o magiczne przedmioty.wallace pisze:Tia... te wspaniale magiczne przedmioty - chyba najgorsze w całym wfb ...
fakt sama armia i czesc bloodlinów jest świetna, ale co do magicznych przedmiotów miałbym wątpliwości - ok. 50% nie nadaje się w ogóle do użytku, a w szczególności cały dział o nazwie "Broń" ....
Jak chcesz przedmiotów, które nie nadają się do użytku to spójrz na lizardmeńskie. Te, których się używa to na palcach jednej ręki praktycznie można policzyć.wallace pisze:Tia... te wspaniale magiczne przedmioty - chyba najgorsze w całym wfb ...
fakt sama armia i czesc bloodlinów jest świetna, ale co do magicznych przedmiotów miałbym wątpliwości - ok. 50% nie nadaje się w ogóle do użytku, a w szczególności cały dział o nazwie "Broń" ....
Proponuję zajrzeć do army booka chaosu, czy lizardmenów a przekonasz się co znaczą beznadziejne magiczne bronie VC nie mają źle - z banshee można by coś tylko zrobić (potanić o kilka punktów) i może z coachem (też tańszy) no i lahmiami, a reszta jest jak najbardziej grywalna, więc nie zrzędzić mi tu trupywallace pisze:Tia... te wspaniale magiczne przedmioty - chyba najgorsze w całym wfb ...
wallace pisze:Tia... te wspaniale magiczne przedmioty - chyba najgorsze w całym wfb ...
To ironia? Akurat IMO DE mają jedne z lepszych magic weaponów w grze. Rękawiczka i Draich. Faktem jest, że nie ma kto tego skutecznie wykorzystać (oprócz anointeda).Andy pisze: proponuje także zajrzeć do DE ... tam to dopiero jest kicha !