Lolerowe mazanki- update 04.07 - Witch hunter
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Lolerowe mazanki- update 11.11 Dark Eldar Archon
@ Likaon: milion ^^
@ Loler: ale tu nie ma co być bardzo miłe, taka jest prawda. Kiedyś wrzucę fotki całej mojej armii to nie tylko będzie to moja subiektywna ocena, że to są najlepsze fixy
Pozdro i maluje dalej, stać Cię na więcej! :]
@ Loler: ale tu nie ma co być bardzo miłe, taka jest prawda. Kiedyś wrzucę fotki całej mojej armii to nie tylko będzie to moja subiektywna ocena, że to są najlepsze fixy
Pozdro i maluje dalej, stać Cię na więcej! :]
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Pierwszy raz zobaczylem Twoje prace na brush brothers (dzieki Gimiakowi wiem o tej stronie... robie u niego zakupy )
i powiem ze juz dawno chcialem do Ciebie napisac i powiedziec jaki to jestes zajebisty!!!
Panie Loler - ludzie mowia ze ja robie piekne rzeczy ale w porownaniu do Twoich modeli to czuje sie jakbym dopiero zaczynal nauke malowania....
ukłony i oklaski .
i powiem ze juz dawno chcialem do Ciebie napisac i powiedziec jaki to jestes zajebisty!!!
Panie Loler - ludzie mowia ze ja robie piekne rzeczy ale w porownaniu do Twoich modeli to czuje sie jakbym dopiero zaczynal nauke malowania....
ukłony i oklaski .
Więcej niż tysiąc słów.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Piękne
- Król Goblinów
- Wodzirej
piękne malowanie, zresztą tyczy się wszystkich twoich prac- jednym słowem
mam natomiast pytanie - jakiego tła używasz do zdjęć? jest to jakaś szmatka czy wydruk?
ps. mam wrażenie ze coś ze zdjęciem jest nie tak, bardzo ziarnistość widać (?)
jeszcze raz
mam natomiast pytanie - jakiego tła używasz do zdjęć? jest to jakaś szmatka czy wydruk?
ps. mam wrażenie ze coś ze zdjęciem jest nie tak, bardzo ziarnistość widać (?)
jeszcze raz
Dzięki za komentarze:)
Dzięki raz jeszcze za bardzo miłe słowa
chciałem tego gościa takiego mrocznego zrobić, dojdzie jeszcze trochę krwi i śluzów różnych na koniec więc będzie jeszcze brudniej:Pdla mnie trochę jakby za brudne kolory (u tego nowego).
wydrukowane. Gimiak zrobił kilka w photoshopie ale to jest moje ulubione:)mam natomiast pytanie - jakiego tła używasz do zdjęć? jest to jakaś szmatka czy wydruk?
świetne to ono nie jest, ciemno się szybko robi więc nie miałem jak zrobić dobrych zdjęć. Jak model będzie skończony to dostanie jakieś dobre fotki:)ps. mam wrażenie ze coś ze zdjęciem jest nie tak, bardzo ziarnistość widać (?)
Dzięki raz jeszcze za bardzo miłe słowa
skończony
Miałem już dość tego modelu... brakowało mi czasu i motywacji, strasznie mi się to ciągnęło. Model niby fajny ale jakoś mi się go średnio robiło. Cieszę się że mam go już z głowy
Ogólnie z niektórych elementów jestem zadowolony, z innych nie.
Co sądzicie?
aha zdjęcia są średnie bo ja je robiłem a nie Gimiak...
Miałem już dość tego modelu... brakowało mi czasu i motywacji, strasznie mi się to ciągnęło. Model niby fajny ale jakoś mi się go średnio robiło. Cieszę się że mam go już z głowy
Ogólnie z niektórych elementów jestem zadowolony, z innych nie.
Co sądzicie?
aha zdjęcia są średnie bo ja je robiłem a nie Gimiak...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zachwycają mnie przede wszystkim dwie rzeczy: płaszcz gniotący wszystko i dobór kolorów skóry, dla mnie świetny . Jak zwykle super .
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Wpadam, od tak sprawdzić co ciekawego w tym poście i od razu knockout... Wspaniała praca ten Urien, umiejętności godne pozazdroszczenia.