Lolerowe mazanki- update 04.07 - Witch hunter

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Re: Lolerowe mazanki- update 11.11 Dark Eldar Archon

Post autor: Piotras »

@ Likaon: milion ^^

@ Loler: ale tu nie ma co być bardzo miłe, taka jest prawda. Kiedyś wrzucę fotki całej mojej armii to nie tylko będzie to moja subiektywna ocena, że to są najlepsze fixy :)

Pozdro i maluje dalej, stać Cię na więcej! :]

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

O ile podstawka jakoś bardziej mi się battlowa wydaje niż 40tkowa to model jest totalnie miodzio. Bardzo mi się podoba =D> =D> =D>
Szkoda, że nie dałeś rady wpaść do nas. Za rok liczę, że się zobaczymy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Post autor: loler »

wip Uriena. Model fajny, sporo szczegółów. Chciałem w końcu spróbować pomalować skórzany płaszcz
Obrazek
Obrazek
Obrazek
co sądzicie jak na razie?

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Dupę urwało =D> tak jak tamto poprzednie, choć dla mnie trochę jakby za brudne kolory (u tego nowego). Ty wiesz loler, zastanawia mnie, jak by wyglądało coś z ultra szaleństwami w twoim wykonaniu.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Rothand
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Rothand »

Pierwszy raz zobaczylem Twoje prace na brush brothers (dzieki Gimiakowi wiem o tej stronie... robie u niego zakupy :) )
i powiem ze juz dawno chcialem do Ciebie napisac i powiedziec jaki to jestes zajebisty!!! :D
Panie Loler - ludzie mowia ze ja robie piekne rzeczy ale w porownaniu do Twoich modeli to czuje sie jakbym dopiero zaczynal nauke malowania....
=D> =D> =D> ukłony i oklaski .

Awatar użytkownika
puszkin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: puszkin »

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Więcej niż tysiąc słów.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No Loler, cuda tworzysz =D> =D>

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Jak na razie może być :wink: .Oczywiście znakomite ostrze i skóra, czacha z podstawy wyśmienita :D .

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

o.O mój master moulder ;)

a tak na serio... zajebisty model, zajebiste malowanie i czekam aż będzie skończony! strasznie mi się podoba, że CI taki mroczny wyszedł!

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

hehe Loler, Twoich prac nie ma co komentowac :) poczekamy na wynik końcowy, chyba uber szału nie ma, bo umiesz więcej ;) Ale zapowiada się ciekawie.

Awatar użytkownika
Król Goblinów
Wodzirej

Post autor: Król Goblinów »

piękne malowanie, zresztą tyczy się wszystkich twoich prac- jednym słowem =D>
mam natomiast pytanie - jakiego tła używasz do zdjęć? jest to jakaś szmatka czy wydruk?
ps. mam wrażenie ze coś ze zdjęciem jest nie tak, bardzo ziarnistość widać (?)
jeszcze raz =D>

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

Dzięki za komentarze:)
dla mnie trochę jakby za brudne kolory (u tego nowego).
chciałem tego gościa takiego mrocznego zrobić, dojdzie jeszcze trochę krwi i śluzów różnych na koniec więc będzie jeszcze brudniej:P
mam natomiast pytanie - jakiego tła używasz do zdjęć? jest to jakaś szmatka czy wydruk?
wydrukowane. Gimiak zrobił kilka w photoshopie ale to jest moje ulubione:)
ps. mam wrażenie ze coś ze zdjęciem jest nie tak, bardzo ziarnistość widać (?)
świetne to ono nie jest, ciemno się szybko robi więc nie miałem jak zrobić dobrych zdjęć. Jak model będzie skończony to dostanie jakieś dobre fotki:)
Dzięki raz jeszcze za bardzo miłe słowa :wink:

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

skończony
Miałem już dość tego modelu... brakowało mi czasu i motywacji, strasznie mi się to ciągnęło. Model niby fajny ale jakoś mi się go średnio robiło. Cieszę się że mam go już z głowy :P
Obrazek
Ogólnie z niektórych elementów jestem zadowolony, z innych nie.
Co sądzicie?

aha zdjęcia są średnie bo ja je robiłem a nie Gimiak...;)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Zachwycają mnie przede wszystkim dwie rzeczy: płaszcz gniotący wszystko i dobór kolorów skóry, dla mnie świetny =D> :shock: =D> . Jak zwykle super =D> =D> =D> .
Pozdrawiam.

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Figuras super, ale lągo to chyba masz z odpustu ;)

Awatar użytkownika
loler
Wodzirej

dzięki za komentarze
czemu z odpustu? :P mi się podoba :wink:
Aha i w sumie to nie ja mam tylko my mamy;p bo bloga prowadzę z kilkoma jeszcze ludźmi.
Swoją drogą, malujesz jeszcze? Dawno nie widziałem nic od Ciebie, a bardzo bym chciał :)

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

loler, mistrzostwo świata! :shock: =D> Wszystko robisz lepiej! Nie dość, że nie ma nawet cienia powodu, żeby się przyczepić, to jeszcze wszędzie są fajerwerki.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

no! Panie Loler, mistrzostwo! gdybym ja mógł pomalować swoją skaveńską konwersję tego modelu byłbym wniebowzięty ;)

Awatar użytkownika
sebom
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: sebom »

Wpadam, od tak sprawdzić co ciekawego w tym poście i od razu knockout... Wspaniała praca ten Urien, umiejętności godne pozazdroszczenia.

ODPOWIEDZ