PIERWSZY PRE BAZYLISZEK 18.12.2010 Warszawa
Re: PIERWSZY PRE BAZYLISZEK 18.12.2010 Warszawa
Największe gratki dla Przemcia. Chyba jego największy sukces jak dotąd

Tomeczku, to pomówienia, sam chciałeś, a my nikogo nie zmuszaliśmyrunepriest pisze: no i tym alkoholikom którzy chcieli mnie upić ^^

Turniej bardzo w porządku, mimo, że zupełnie mi nie wyszły pierwsze dwie bitwy, pierwsza przez dzikie rzuty moje i Tutajca, a druga trochę przez głupotę jednak (Pedros 70 Witchek to zuoooo); na ostatniej człowiek się trochę męczył ale jednak udało się wygrać, pozdrowienia dla przeciwników i orgów....
BAN DLA OCZKA....dla zasady i brak znajomości kompletny takowych, nie mówiąc już o przeciąganiu i upierdliwo/męczącym podejściu do życia i gry:evil:
Ostatnio zmieniony 19 gru 2010, o 12:07 przez #helion#, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki za turniej.
W sumie jestem zadowolony, nie zostałem zmasakrowany ani razu przez WoCh
1 bitwa WoCh Kotleta
Gdyby nie moja bezmyślna pogoń hydrą to bylby remis, aczkolwiek było bardzo przyjemnie, 9:11
2 bitwa WoCh z Tomkiem
Bitwa nie została roztrzygnięta w 6 tur, 13:7
3 bitwa DE Piotrka
Skill przeciwnika jest wyższy od mojego + efekt zaskoczenia i zrobiło się 4:16.
Ogółem 17 miejsce, z turnieju na turniej coraz wyżej.
Wszystkim przeciwnikom dziękuje za miło spędzony czas i organizatorom za zorganizowanie
Pozdrawiam
W sumie jestem zadowolony, nie zostałem zmasakrowany ani razu przez WoCh

1 bitwa WoCh Kotleta
Gdyby nie moja bezmyślna pogoń hydrą to bylby remis, aczkolwiek było bardzo przyjemnie, 9:11
2 bitwa WoCh z Tomkiem
Bitwa nie została roztrzygnięta w 6 tur, 13:7
3 bitwa DE Piotrka
Skill przeciwnika jest wyższy od mojego + efekt zaskoczenia i zrobiło się 4:16.
Ogółem 17 miejsce, z turnieju na turniej coraz wyżej.
Wszystkim przeciwnikom dziękuje za miło spędzony czas i organizatorom za zorganizowanie

Pozdrawiam
-
- "Nie jestem powergamerem"
Ja tez jestem mega zadowolony , mimo ze zamknelem tyly tabelki ,to poznalem jak funkcjonuja 4 armie i troszke zasad do 8 edycji .
Bombowa sprawa
dzieki wszystkim
Bombowa sprawa

dzieki wszystkim
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Dzięki za turniej i za imprezę po
Co do bazyli to są ciekawe i nie ingerują zbytnio w rozgrywkę, czyli tak jak być powinno.
Jedynie co bym zmienił to wzmocnił nieznacznie Peszka, bo rzadko kto się na niego decyduje.

Co do bazyli to są ciekawe i nie ingerują zbytnio w rozgrywkę, czyli tak jak być powinno.
Jedynie co bym zmienił to wzmocnił nieznacznie Peszka, bo rzadko kto się na niego decyduje.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Co do Bazyli:
Ż-34: jest spoko ani jakiś pakerny ani plewny nadje się do zdjemowania maszyn lub malutkich unitów strzelających.
Janusz: tu bym zmienił jedną rzecz... mianowicie uniemożliwił blokowanie miscastów VC bez miscastów to już w ogołe wampir nie musi się obawiać o swój tyłeczek
U dwarfów Janusz to zło... nie ma możliwości poczarowania w ogóle:)
Peszk: Żadna rewelacja co prawda działem może namieszać...
Rabarbar: widziałem go w 1 rozpie i nic nie zdziałał w mojej grze więc nie mogę sie wypowiadać...
Ż-34: jest spoko ani jakiś pakerny ani plewny nadje się do zdjemowania maszyn lub malutkich unitów strzelających.
Janusz: tu bym zmienił jedną rzecz... mianowicie uniemożliwił blokowanie miscastów VC bez miscastów to już w ogołe wampir nie musi się obawiać o swój tyłeczek

Rabarbar: widziałem go w 1 rozpie i nic nie zdziałał w mojej grze więc nie mogę sie wypowiadać...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Dziękuję wszystkim za zajebisty turniej
Mój drugi turniej i nie dostałem już tak wielkich batów jak w pierwszym, także myślę że idzie ku lepszemu
Bardzo dziękuję moim przeciwnikom za fajne i emocjonujące bitwy
A jednak Deamon Prince nie jest taki zły, straciłem go tylko w ostatniej bitwie i to przez swoją głupotę, w pozostałych zrobił trochę zamieszania
Co do bazyli to mój sniety_rabarbar całkiem nieźle sobie radził, muszę tylko pamiętać o wykorzystywaniu jego możliwości i faktu że może walczyć różnymi broniami

Mój drugi turniej i nie dostałem już tak wielkich batów jak w pierwszym, także myślę że idzie ku lepszemu

Bardzo dziękuję moim przeciwnikom za fajne i emocjonujące bitwy

A jednak Deamon Prince nie jest taki zły, straciłem go tylko w ostatniej bitwie i to przez swoją głupotę, w pozostałych zrobił trochę zamieszania

Co do bazyli to mój sniety_rabarbar całkiem nieźle sobie radził, muszę tylko pamiętać o wykorzystywaniu jego możliwości i faktu że może walczyć różnymi broniami

Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
ogar ogarPrzemcio251 pisze:Co do Bazyli:
Janusz: tu bym zmienił jedną rzecz... mianowicie uniemożliwił blokowanie miscastów VC bez miscastów to już w ogołe wampir nie musi się obawiać o swój tyłeczekU dwarfów Janusz to zło... nie ma możliwości poczarowania w ogóle:)

Janusza ratuje tylko i wyłącznie jego zasada bo tak jest kompletnie nieużyteczny, Ż-34 całkiem dobry, jako lekki support bardzo przydatny a można się pokusić o włączenie go do jakiegoś kombatu, czy posiada on hate jak Dark Elfy
w zasadach wynotowanych teoretycznie nie, ale wolę zapytać 

Ż-34
Dark Elf Hero on Cold One, Cavalry 25x50
M5, WS6, BS6, S4, T3, W2, I6, A3, Ld9, AS 2+
M7, WS3, BS0, S4, T4, W1, I2, A1, Ld3
Heavy Amour, Shield, Lance
Special Rulz:
Hatred
PuK PuK PuK - invert ward save na ataki zasięgowe (analogicznie do Flag of the Blood Keep)
Niegłupi Cold One - wierzchowiec Ż-34 nie wzbudza stupidity
Eternal Whine - wszyscy przeciwnicy w 6" mają -1 do Ld