Skaven 2nd wave
Moderator: Hoax
Re: Skaven 2nd wave
kiepski ten pas cnoty u abominacji
edit: a czy przypadkiem liczba mnoga od skaven nie brzmi skaven? bo skavens mi jakoś nie pasuje...
edit: a czy przypadkiem liczba mnoga od skaven nie brzmi skaven? bo skavens mi jakoś nie pasuje...
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
rozczarowany Twoją niemerytoryczną wypowiedzią poszukałem i znalazłem http://underempire.net/ar/t31318.htmAsgard pisze:skavensHavelock pisze:
zastanawia mnie tylko czemu na tych grafikach jest niepoprawnie. może teraz zmieniają albo się kropnęli
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
wygląda jak od tyrków:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Abomka fajna ale niestety latarka i katapa mocno przeciętne. Latarka "powieszana" na drewnianej ramie do mnie nie przemawia i nie pasuje do tej którą już mam. Trza będzie konwertować ale może uda się z jednego pudła wycisnąć to i to. Ikit wydaje się fajny ale poczekam na lepsze fotki żeby go w pełni ocenić. Tretch ma bardzo dziwną pozę. Jakby z jakiejś lampy się wyłaniał. Cena za Abomkę? Ja obstawiam 120 złotych.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ja obstawiam że będzie kosztować tyle co dzwon, jest podobnych gabarytów.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nie wydaje mi się że dla GW byłby to jakiś argument żeby zmniejszyć cenę abomkiLazur pisze:ale z dzwonu można skleić dwie rzeczy więc trochę odjąłem
inną sprawą jest że na fotkach widać że abomka też ma sporo alternatywnych bitsów.
Ale widać też, że więcej niż jednej nie złożysz Duuuża część jest taka sama w obu podanych na zdjęciu modelach.
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).