Znam lepsze tradycje panujące w Hiszpanii. W niektórych rejonach Galicji jest (jakieśtam) święto, podczas którego zrzuca się owce z wieży kościelejTak więc nadziwić się nie mogę, że w XXI wieku prowadzone są walki torreadorów

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Znam lepsze tradycje panujące w Hiszpanii. W niektórych rejonach Galicji jest (jakieśtam) święto, podczas którego zrzuca się owce z wieży kościelejTak więc nadziwić się nie mogę, że w XXI wieku prowadzone są walki torreadorów
Bo to lenie śmierdzące, jedynie by gęby ciągle krzywili, a sami się nie ruszą. TV to nagłaśnia, bo to tania sensacja i można pokazać jak bardzo pan Ziutek z wiochy Mała Wielka (albo Wielka Mała) jest uciemiężony przez rząd (a raczej przez własną dupowatość) i jak w kraju jest źle, a wszyscy wokół, buractwo się tym podnieca, za to inteligentnych ludzi to wkurza.Drwal pisze:A ja odbiegnę od tematu i powiem, ze mnie denerwuje nagłaśnianie tego, że się ludzie na lodzie przewracają, ręce łamią, nogi i ustawiają się w kolejkach po odszkodowania
Co roku jest to samo (o ile jest taka zima) i nie jest to nic nowego, żeby to tak nagłaśniać. Niech się ludzie wezmą za łopaty i sami poodśnieżają trochę a nie p......ą w TV, że służby porządkowe nic z tym nie robią. Przecież jakichś zadupiów to wiadomo, że nie da się ogarnąć a wg mnie większość ulic i chodników jest akurat dość dobrze odśnieżona. Jest pogoda jaka jest i trzeba się dostosować.
Brzmi idiotycznie. Jak z Monty Pythona.Robo pisze:Znam lepsze tradycje panujące w Hiszpanii. W niektórych rejonach Galicji jest (jakieśtam) święto, podczas którego zrzuca się owce z wieży kościelejTak więc nadziwić się nie mogę, że w XXI wieku prowadzone są walki torreadorów.
Człowieku nie bierz wszystkiego co tu piszą tak dosłownienindza77 pisze:Człowiek też jest z mięsa idąc Twoim tokiem rozumowania, mistrzu.