+1Skiper pisze:buahahahahJacyś słabeusze rozpaczają, że jest rzeź biednych karpi, że się zagniatają, że to nie humanitarne i barbarzyńskie
udowadnianie męskości po przez zabijanie karpia
jestem wędkarz, zwykle praktykuje idee 'złap i wypuść' ponieważ jak chcę rybkę to sobie kupię morską
chociaż jak jakiś czas temu się nawinął szczupak to wylądował na patelni
ale był bardzo smaczny
do wszystkiego trzeba podchodzić z dozą zdrowego rozsądku
karp też istota, zabić tak - męczyć nie
najbardziej bawią mnie myśliwi itp, którzy to swoje hobby uważają za takie dla twardzieli
zabić przestraszone zwierze to takie męskie i zajebiste
tylko działać pożytecznie nie ma komu
mam w rodzince trochę myśliwych (co więcej kiedyś bywałem na polowaniach), więc proszę mi tu nie siać propagandy o ochronie zwierzaków i utrzymywaniu równowagi w ekosystemie
Nagonka na karpia.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Nagonka na karpia.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
- Nigdy nie zamierzaliśmy. Zastrzelcie go.
Takaris Fellblade, kapitan Czarnej Arki "Udręka"
Skiper wygrał internety. Zamykamy?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
To już się znudziło ,wymyślmy jakiś nowy temat do flejmu! A tak na serio to już można skończyć wszystko zostało powiedziane wdłg. mnie.
- Klnę się na Sigmara - nigdy nie weźmiecie mnie żywcem, upadli słudzy ciemności!
Za jakiś czas znajdą się ludzie którzy powiedzą że rośliny też czują ,a nie przepraszam już tacy są. frutarianie żrą tylko to co spadnie z drzewa. "W ogóle jak wy śmiecie zjadać sałatę i tak nie humanitarnie ja wyrywać z ziemi. Przecież ją to boli. Zrywanie jabłka z drzewa jest straszne. To tak jakby komuś urwać palec." Cały weganizm, frutarianizm itp. jest chory. Człowiek jest wszystkożerny i jest przystosowany do jedzenia wszystkiego. Skoro tak cierpicie nad zabijaniem zwierząt dla pożywienia to czemu jecie rośliny? Żeby się nimi najeść potrzeba zabić ich znacznie więcej.
Frutarianie zabierają roślinom to, co użyźnia ziemię wokół nich i uniemożliwiają dalsze rozsiewanie ich, więc powinni co najwyżej odżywiać się powietrzem i zdechnąć z głodu, albo własnymi odchodami, których i tak nie wytworzą bo z czego. Mniej durniów będzie chodziło po Ziemi. Z resztą co oni za farmazony pie...lą, chyba nie wiedzą że roślina nie ma układu nerwowego. Może powinni zjadać swoje własne ciała?