Jeżeli są jakieś błędy w rozpisce to z racji, że z 8 edycją dopiero miałem pierwszy kontakt i jeszcze jej nie ogarniam. Rozpiska jest skierowana pod bestie bo mam takie zboczenie. Nie mam PoK bo chwilowo chcę zagrać bez niego.
Dreadlord na smoku @ 575 pkt
Helm of Discord
The Other Tricksters Shard
Ring of Hotek
Sword of Antiheros
BSB na mantikorze @ 365 pkt
Ring of Darkness
Biting Blade
Icon Curse Icon
5 Dark Riders @ 117 pkt
kusze i muzyk
5 Dark Riders @ 117 pkt
kusze i muzyk
5 Dark Riders @ 117 pkt
kusze i muzyk
5 Dark Riders @ 117 pkt
kusze i muzyk
5 Dark Riders @ 117 pkt
kusze i muzyk
5 Dark Riders @ 110 pkt
kusze
5 harpies @ 55 pkt
6 CoK @ 227 pkt
FCG, banner of eternal flame, null talisman
6 CoK @ 232 pkt
FCG, lichebone standard, null talisman
War Hydra @ 175 pkt
War Hydra @ 175 pkt
Pkt: 2499
DE 2500
- Corvus Albus
- Kretozord
DE 2500
Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, o 13:10 przez Corvus Albus, łącznie zmieniany 2 razy.
- Corvus Albus
- Kretozord
Czy ja wiem, grałem na zbliżonej rozpisce w 7ed i na PGA pocisnęła 2x DE na magii i remis z WE. Dreadlord ma niezłą siłę uderzeniową, a biorąc pod uwagę, że jak z klockiem się będzie stykać dostanie z 4 do str i 4A razem ze smokiem może mielić klocki. Mam również świadomość, że tym raczej wygrywać nie będę, ale jak to mawia Pudzian: tanio skóry nie sprzedam.
Nawet moje OnG to zjedzą. A jak już będziesz grał Blood and Glory to praktycznie masz maskę.
Wszystko skoncentruje Ci się na BSB i Gienku bo pozostałe jednostki utkną w jakiś dużych klockach na piechotę. A że się tak zapytam a magia???
Wszystko skoncentruje Ci się na BSB i Gienku bo pozostałe jednostki utkną w jakiś dużych klockach na piechotę. A że się tak zapytam a magia???
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Corvus Albus
- Kretozord
Jak już pisałem bestie zlewam magie w jednych cokach mam 2 MR, w drugich "potężne" 1MR, na gienku ring of hotek jestem hardcorem co do klocków mam bardziej mobilne oddziały niż kloce i jest szansa je obejść oblecieć przysmażyć, wyciągać do szarżowania itp. Ja gram 4fun więc mi nie zależy na wymaksowanej rozpisce. Zresztą zobaczę jak to się sprawdzi z leśniakami Jacka, zmieli mnie czy nie będzie zabawnie :> Jak przyjdzie czas na powrót do turniejów to zmienię rozpiskę.
Tarcze + kusze na DR mijają się z celem bo tracisz FK, ten lord jest strasznie miękki zejdzie od łuków, w CC też ma nie wesoło bo pamiętaj że teraz bijesz po In i smok zazwyczaj będzie walił ostatni. Jeden oddział CoK w zupełności wystarczy. Przeczytaj podręcznik najpierw Bo tą rozpiską to bedzie Ci bardzo bardzo trudno nie odstać oklepu.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Corvus Albus
- Kretozord
No to jeżeli wpada w klocek to ma A 8 z S 8, przeciwnik przerzuca udane wardy, dodatkowo musi test na LD robić co może nie jest jakieś ciężkie, ale kto wie może w kluczowym momencie się mu nie uda i nie zaatakuje, a to chyba zwiększa jego siłę uderzeniową? No jeżeli chodzi o ostrzał to taki jego los
Co byś dał zatem za jednych CoK? Bo nastawiam się na wszystko co nie jest piechotą Może dwa rydwany? Zawsze będą robić za mięso armatnie dla dział :d
Co do DRów fakt nie zwróciłem uwagi chciałem im dać muzyków.
EDIT: chyba, źle doczytałem działanie SoA. To dodaje S i A tylko w styczności z bohaterami?
Co byś dał zatem za jednych CoK? Bo nastawiam się na wszystko co nie jest piechotą Może dwa rydwany? Zawsze będą robić za mięso armatnie dla dział :d
Co do DRów fakt nie zwróciłem uwagi chciałem im dać muzyków.
EDIT: chyba, źle doczytałem działanie SoA. To dodaje S i A tylko w styczności z bohaterami?
Skad będzie mieć te 8A i 8S ? Zakładając nawet że w oddziale będzie champion i jakiś bohater. Możesz dać rydwany (teraz ni giną od siły 7), Pegaziste z Kalethem (teraz wszystko idzie w niego więc pegaza Ci nie zabiją ) i na scenariusz Blood & Glodry musisz mieć więcej sztandarów więc daj je na DR ( teraz to tylko 25 pts. za stracenie go )
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...