Szkielet
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Szkielet
Kiedyś.. dawno temu, wpadłem na pomysł zrobienia szkietela. Nie miał być jakimś konkretnym bohaterem.
Po prostu złapałem jakąś ogólną "wizję" figurki i stwierdziłem, ze warto się pobawić.
Przy okazji, możecie mi odpowiedzieć za co, ten model może robić?? Docelowo miał być w klimatach TK.
Założenie jest takie:
Wódz armii, stoi na wydmie, prowadzi swoje wojsko ku chwale wskazując kierunek marszu wyciągniętym mieczem.
Jedziemy:
Figurka się tak nie świeci w realu, wina flesza i nieodpartej pokusy fotografowania pomimo panującej już nocy..
Aha, pisałem, że figurka jest na sprzedaż???
Po prostu złapałem jakąś ogólną "wizję" figurki i stwierdziłem, ze warto się pobawić.
Przy okazji, możecie mi odpowiedzieć za co, ten model może robić?? Docelowo miał być w klimatach TK.
Założenie jest takie:
Wódz armii, stoi na wydmie, prowadzi swoje wojsko ku chwale wskazując kierunek marszu wyciągniętym mieczem.
Jedziemy:
Figurka się tak nie świeci w realu, wina flesza i nieodpartej pokusy fotografowania pomimo panującej już nocy..
Aha, pisałem, że figurka jest na sprzedaż???
Ostatnio zmieniony 11 cze 2007, o 08:00 przez Stachu, łącznie zmieniany 1 raz.
Daj spokój, po to mamy galerię, żeby każda praca mogła dostać swój tematStachu pisze:Modów bardzo przepraszam, ale jakoś zachciało mi się publikować moje prace, jeśli rozwalam/utrudniam w ten sposób przeglądanie/rozeznanie w tematach to wrzućcie to to jednego topicu.
Podoba mi się szkielet. Malowanie nie powala, ale daje radę - a konwersja bardzo fajna.
PS. Kerim, odpiszę Ci na maila dziś, dopiero sobie o nim przypomniałem, sorry
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Stasiu tak wszystkich krytykujesz , a praca srednia... Fajne drewno i biala szata , natomiast miecz jest slaby ( hmm pamietam jakie to kazania mi dawales o tym jak to latwo metalikami sie maluje , piurposz wyglada jakos dziwnie - przydalaby mu sie jeszcze jedna warstwa rozjasniajaca. Podstawka strasznie niechlujnie zrobiona. Co nie zmienia ogolnie faktu , ze w calosci prezentuje sie spoko...
Ja go widze jako championa grave guardow
Ja go widze jako championa grave guardow
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
spoko figurka do grania
20 takich w oddziale robiłoby wrażenie
20 takich w oddziale robiłoby wrażenie
A ja powiem tak hehe tez zrobilem sobie prawie identycznego szkeleta tylko dalem mu inna glowe no i tarcze HE wyglada lepiej tylko ze moj nie ma takiego plszczyka i sukni jak twoj. A teraz o figurce: suknia pomalowana zajebiscie a ten plaszczyk troche dziwny ale spoko, mi sie wydaje, ze ten helm pomalowany na ten kolor nie pasi powinien byc bialy albo czerwony zeby pasowal do reszty chyba, ze taki ci sie podoba no to spoko.
IMO podstawka jest dobra. wydaje mi się że taka właśnie ma być. Delikatne runy i te czarne obwódki bardzo mi podpasiły. Szataa na fajnym poziomie tak samo jak kości. Reszta poprostu ok.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
Figurka ok mi się tylko nie podoba mieczyk, a co podstawki to jest super - nie za bardzo "napaćkana" tylko taka prosta, mi się podoba, a te runy to w ogóle są super - jak dla mnie nic w podstawce nie zmieniaj, ewentualnie mógłbyś dodać jakiś kamyk na którym on by stał, wyglądał by bardziej majestatycznie
Luks - swiatło