Nie do mnie te pytania Fasolek. Ja gram dwarfami.Grolshek pisze:A dlaczego VC na gwardii nie muszą myśleć ? WoCh to jakieś niekochane dziecko ?Kubcio pisze:To może wtedy grający WoChem będą musieli ruszać głową, a nie tylko figurkami.Przemcio251 pisze:ta znając życie potną mi Choosenów i Warshriny....
Nowa Liga Cytadeli 2800
Re: Nowa Liga Cytadeli Pre-Bazyliszek!!!

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
On deck
with my LORD KUPA!!!
with my LORD KUPA!!!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Aron_Banalny
- Masakrator
niestety, rzuciłem rękawicę ytsunkai'owi i będę walczył z jego Waaaaagh o prym wśród warbossów. możemy se pyknąć poza konkursem, mati
- Aron_Banalny
- Masakrator
ktoś tu się spieniał... pfff, a chłopaki w cytce mówili że nie zagrasz ze mną, i proszę... no ładnie
Jaka ustawiona, tam od razu ustawiona! To, że Manfred wygrywa i dzielimy się nagrodą, ups!!!Kalesoner pisze:Dobra, mimo że liga jest ustawiona przez Nemezis, to się zgłaszam, tylko jeszcze nie wiem czy WE czy TK.
Nic nie mówiłem! Ale to był pomysł manfreda!

zdrajca, wydałeś na siebie wyrokKubcio pisze:Jaka ustawiona, tam od razu ustawiona! To, że Manfred wygrywa i dzielimy się nagrodą, ups!!!Kalesoner pisze:Dobra, mimo że liga jest ustawiona przez Nemezis, to się zgłaszam, tylko jeszcze nie wiem czy WE czy TK.
Nic nie mówiłem! Ale to był pomysł manfreda!