co do nowych modeli... właśnie skromnie pisząc przystapiłem do otwierania świeżo nabytych boxów abominacji,
katapulto- latarki, mielarki i wiertary...
abominancja:
zajebista konstrukcja która w ogóle mi się nie podoba... pudło wielkości pudła do dzwonu/furmanki ale 2x grubsze... tylko nie wiem po co

katapa/latara:
Maluśkie chude pudełko ale warto było kupić. Pomimo, że co niektórzy narzekali to mi się ta konstrukcja bardzo podoba!
jak ktoś będzie chciał sobie zrobić latarke bez tego dziwnego podwozia to spokojnie zrobi... wiec nie wiem o co płacz...
Szkoda tylko, że obsługa taka jakaś nijaka... oczewiałem jakichś plague monkowato wyglądających obsługantów do katapki a tu kiszka... ładunek do katapy też z dupy, żadnych fajnych plagowych motywów nie ma, a szkoda... będę musiał coś sam podorabiać... ale mimo wszystko podobnie jak w abomce dużo zajebistych części... polecam!
mielarka do chabaniny:
głupio zlana metalowa konstrukcja... trochę zawiedziony jestem bo będzie trzeba pociąć to cacko żeby coś swojego wyszło... ale model ogólnie fajny... tylko cena jakaś taka za duża... w UK ostanio skoczył tax w górę to się odbiło delikatnie na cenie modeli... nie wiem czy polecam
wiertara:
też fajny model ale tak samo chu.... zlany jak mielarka ale imo warto kupić...
ksiunszki ani kart do magii nie kupiłem, bohaterów też nie... jakoś mnie na razie odstraszają swoją oryginalnością

zdjęć nie zrobiłem bo wszystko jest na stronce GW