Siatkówka

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mate
Chosen of Khorne

Post autor: Mate »

Haha, Chinole pokonane!
Piękny mecz, tylko w pierwszym secie nasi nieco się pogubili.
Zasłużona wygrana, ostatni set - większość czasu prowadziliśmy jedenastoma punktami 8)

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Racja mecz ladny tylko na poczatku Zagumny jakis przygaszony byl i slabiej cos rozgrywal... Ladna zmiana Zygadly i Wlazlego...

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Hehe przez ten pierwszy set mój kolega 7400 zeta nie wygrał :P.
dodam ze postawił 20 zł:P.

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

ale nas Kitajce niesamowicie sprawi w tym pierwszym secie :cry: ale w sumie stracic 10 punktów pod rząd to też jest duża sztuka i chyba niewielen drużyn poza Polakami to potrafi :shock:

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Oj kurde narzekasz jak mielismy wicmistrzostwo swiata to dobrze bylo a jak przegrywamy to juz pretensja... :roll:

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

nie mam pretensji. Cały czas ich ogromnie szanuje i podziwiam. Kibicuje im już niezmiennie od lat i byłem na większości meczy jakie były w spodku przez ostatnie 7 lat. Niezaprzeczalnie są wielką drużyną, ale ich wachania formy w trakcie samego meczu przyprawiają mnie o bóle serca (pewnie innych kibiców tez) :wink: W każdym razie wszystko dobre co sie dobrze kończy - 3:2. I tu objawia się wielkośc tej drużyn :) y

Patryk
Wodzirej

Post autor: Patryk »

W 5 secie już myślałem, że pozamiatane ;) A tu się potwierdza stare przysłowie (?) siatkarskie, że kto nie wygrywa 3:0 przegrywa 2:3 ;)
a jak przegrywamy to juz pretensja...
Przecież nie przegraliśmy :)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Prawdziwe możliwości poznamy w meczach przeciw Bułgarii. Bo mam wrażenie, że chłopakom ciężko się zmobilizować na co tu dużo mówić - słąbe reprezentacje Chin i Argentyny (mimo, że Argentyna zajmuje wysokie miejsce w rankingu, ale jego specyfika powoduje, że ma łatwiej niż reprezentacje np. z Europy).

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

no ciekawie rozłożyli terminarz w tym roku. Decydujące mecze w dwóch ostatnich weekendach :) będzie się działo, oj bedzie.

szkoda tylko, że biletów nie zdołałem do Spodka zdobyc :cry:

ODPOWIEDZ