Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- swieta_barbara
- habydysz
Black Swan wczoraj widzialem. Film non stop w napieciu. Podobal mi sie. Polecam do kina.
"już" wedłuh Sa!nta: ponad dwa tygodnie temu, kiedy wszyscy już zdążyli obejrzeć i zjebać film jak burą sukę.Sa!nt pisze:Na torrentach pojawił się już Ultramarines: A Warhammer 40,000
Srsly, dude, zmień serwis z torrentami
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Widziałem ultrasów wczoraj. Film mi się podobał a nawet bardzo. Fani Warhammera 40k oraz szeroko pojętej fantastyki na pewno docenią ten film. Chyba prawie każdy maniak gier bitewnych niejeden raz myślał jak to fajnie będzie obejrzeć film o dzielnych Space Marines. Jednak osoby, które spodziewają się efektów na miarę Avatara mogą być zawiedzione. Ultramarines wygląda tak jakby mógł powstać spokojnie parę lat temu, ale o takim stanie rzeczy decyduje niestety budżet filmu a nie dobre chęci twórców. Jednak jak pisałem wcześniej maniacy Warhammera docenią ten film i będą chcieć więcej.
Come crawling faster, obey your Master...
Fani i tak obejrzą.Afro pisze:czyli co? film jest crapowaty? bo na imdb ma nawet niezłą ocenę (6,5/10)
Ujmę to tak: scenariusz napisał Dan Abnett. Jeśli czytałeś jakieś jego książki i uwielbiasz tego autora (powinieneś jedno i drugie), to postaraj się o tym zapomnieć na czas filmu, bo stracisz do niego cały szacunek.
Tron: Legacy -- rewelacja, bawiłem się doskonale
Imersja w IMAXie warta tych paru dodatkowych złotych.
czy ja wiem czy taki rewelacyjny. mnie sie podobal ale spodziewalem sie czegos wiecej (np. wiecej swiatlocykli). jak dla mnie nie wykorzystali potencjaluTomash pisze:Tron: Legacy -- rewelacja, bawiłem się doskonale
tak to juz bywa z sequelami. ja sie na dniach wybieram do imaxaFojtu pisze:czy ja wiem czy taki rewelacyjny. mnie sie podobal ale spodziewalem sie czegos wiecej (np. wiecej swiatlocykli). jak dla mnie nie wykorzystali potencjaluTomash pisze:Tron: Legacy -- rewelacja, bawiłem się doskonale
Zobaczylem wczoraj ultrasow.
No jaj nie urywaja, film moglby byc dluzszy, poza tym fabula do przewidzenia.
Nie liczylem na nie wiadomo co, ale kurde jakies land raidery, drednoty, termosy - a tam tylko jeden sklad z flamerem, hewi bolcem i wielkim kapitanem
No jaj nie urywaja, film moglby byc dluzszy, poza tym fabula do przewidzenia.
Nie liczylem na nie wiadomo co, ale kurde jakies land raidery, drednoty, termosy - a tam tylko jeden sklad z flamerem, hewi bolcem i wielkim kapitanem
Taaa... choc scena jak palil heretykow byla niezla