Galeryja Kniapy i Treeja - O&G i Woch.
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Galeryja Kniapy - Orkowe i Gobinofe Łaaa.
Ja do kolegi
- No, dziś gramy na proxach
- A jakie staty mają te proxy ???
Najlepiej wyszedł ten po prawej. Zdjęcie jest wyraźne i dobrze oświetlone. Zieloną skórę jeszcze porozjaśniaj goblin green i gg + bleached bone w 1:1. I przede wszystkim zmień farby na matowe, bo teraz świecą się jak psu jajca. Poza tym jeszcze mam pewne wątpliwości co do włóczni. Lepiej by było, gdybyś ustawił je pionowo, to nie będzie problemów z ustawianiem figurek. Klej do plastiku możesz rozkleić wrzucając figurkę do gorącej wody (lejesz wrzątek np. do słoika, zaraz potem wrzucasz figurkę). Efekt krwi na razie sobie podaruj, albo poćwicz z tym tutorialem:http://www.games-workshop.com/gws/conte ... Id=1400009 i usuń nadlewki z drzewca włóczni.
Wiadomo, pociśnij tarcze (stalowe obramowania, czarne tło, rozjaśnienie księżyca), zęby i do tego jakiś wash na drzewce włóczni.
Wiadomo, pociśnij tarcze (stalowe obramowania, czarne tło, rozjaśnienie księżyca), zęby i do tego jakiś wash na drzewce włóczni.
Ci na zdjęciu to jedni z pierwszych tzn. w pierwszych szeregach. Ci z tyłu mają włócznie nieco ku górze by nie zachaczali o tych z przodu. Zamodelowanie tych rąk ma na celu pokazanie że walą dwa szeregi. Nie bój, niedługo skończe, tylko mam problemy z pędzelkiem. Tarcze obramuje miedzianym, tło nie będzie czarne tylko niebieskie albo czerwone zgodnie z mymi barwami klanowymi.
Ja do kolegi
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
ŁOT DY FAK?XenoX pisze:Tylko pamiętaj , że na niektórych turniejach niedopuszczą cie z figurkami które posiadają krew na broni.
'
To by oznaczało, że na niektórych turniejach nie dopuszcza się niektórych armii. Xenox, jaja se robisz? Czy to może ma jakiś związek z WYSIWYGIEM, bo nie rozumiem?
Osobiście uważam, że to coś w stylu wykładziny 1209, czy alternatywnego kleju do figurek X.x'
To by oznaczało, że na niektórych turniejach nie dopuszcza się niektórych armii. Xenox, jaja se robisz? Czy to może ma jakiś związek z WYSIWYGIEM, bo nie rozumiem?
Osobiście uważam, że to coś w stylu wykładziny 1209, czy alternatywnego kleju do figurek X.x'
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jakoś ciężko mi w to uwierzyć. Na pewno nie pominąłeś takich detali jak zrobienie spłuczki w bardowym kiblu głównemu sędziemu?
Jak armia idąca do boju i wzniecająca tumany kurzu może być czysta? Jak zieloni, którzy nawet jeśli nie walczą z wrogiem to tłuką się między sobą mają być niepoobijani? To jakaż żenada. Może sędzia zazdrościł Ci pomalowanej armii
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.