tj. biedne High Elfiki

cozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścCzyli banner działa normalnie, to najważniejsze. Ale to też głupie tak osłabiac HE z tym była jakaś szansa, że SM dojdą do wroga obawiając się tylko o strzelanie ;/. BOH daje kopa więć bardziej się opłaca to wziąść niż Bannera a szkoda ;/
Osłabiać elfom magię to tak jak osłabiać WoCh piechotę, WE strzelanie, Wampirom wskrzeszanie ... Nie rozumiem tego ;/ bodajże 2 najlepsze przedmioty elfów i nie można ich mieć 2 jednoczesnie. Ale żadnych przedmiotów się nie banuje u CHaosu czy giftów Wampirów. Niedorzeczność, nie dość że elfy nigdy prawie nie są wysoko na turniejach to jeszcze takie coś...
nie wyciągałbym tak pochopnych wnioskówGrolshek pisze:No nawet ode mnie jest lepszy
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Arbiter Elegancji pisze:nie wyciągałbym tak pochopnych wnioskówGrolshek pisze:No nawet ode mnie jest lepszy
Teraz to masz Fasolka u siebie w teamie, wiec wypada go pobronic.Jedy Knight pisze:Arbiter Elegancji pisze:nie wyciągałbym tak pochopnych wnioskówGrolshek pisze:No nawet ode mnie jest lepszy
Jest lepszy.
swieta_barbara pisze: Teraz to masz Fasolka u siebie w teamie, wiec wypada go pobronic.
Biedactwo.Kaylar pisze:Ale żadnych przedmiotów się nie banuje u CHaosu czy giftów Wampirów. Niedorzeczność, nie dość że elfy nigdy prawie nie są wysoko na turniejach to jeszcze takie coś...