KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11
Re: KULTOWO DRUŻYNOWO 8 ETC rules Wawa 15/01/11
hahahahahahahahhahahahahahahahahahhahaha
tj. biedne High Elfiki
tj. biedne High Elfiki
T
- Aron_Banalny
- Masakrator
cozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścCzyli banner działa normalnie, to najważniejsze. Ale to też głupie tak osłabiac HE z tym była jakaś szansa, że SM dojdą do wroga obawiając się tylko o strzelanie ;/. BOH daje kopa więć bardziej się opłaca to wziąść niż Bannera a szkoda ;/
Osłabiać elfom magię to tak jak osłabiać WoCh piechotę, WE strzelanie, Wampirom wskrzeszanie ... Nie rozumiem tego ;/ bodajże 2 najlepsze przedmioty elfów i nie można ich mieć 2 jednoczesnie. Ale żadnych przedmiotów się nie banuje u CHaosu czy giftów Wampirów. Niedorzeczność, nie dość że elfy nigdy prawie nie są wysoko na turniejach to jeszcze takie coś...
ozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleścozakoleś
Ostatnio zmieniony 13 sty 2011, o 18:30 przez Aron_Banalny, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
nie wyciągałbym tak pochopnych wnioskówGrolshek pisze:No nawet ode mnie jest lepszy
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Arbiter Elegancji pisze:nie wyciągałbym tak pochopnych wnioskówGrolshek pisze:No nawet ode mnie jest lepszy
Jest lepszy.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
- swieta_barbara
- habydysz
Teraz to masz Fasolka u siebie w teamie, wiec wypada go pobronic.Jedy Knight pisze:Arbiter Elegancji pisze:nie wyciągałbym tak pochopnych wnioskówGrolshek pisze:No nawet ode mnie jest lepszy
Jest lepszy.
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
swieta_barbara pisze: Teraz to masz Fasolka u siebie w teamie, wiec wypada go pobronic.
Młodyś, to nie pamiętasz, jak Kiełbasy z krzykiem uciekały gdy nadciągełem by im zasędziować...
"Nieeee, każdy tylko nie on!!!"
Lepiej by Grolshek od razu wiedział co go czeka...
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Biedactwo.Kaylar pisze:Ale żadnych przedmiotów się nie banuje u CHaosu czy giftów Wampirów. Niedorzeczność, nie dość że elfy nigdy prawie nie są wysoko na turniejach to jeszcze takie coś...
Sorka że HE mają fajne przedmioty które trzeba zbanować. Szkoda tylko że w pozostałych armiach banują oprócz przedmiotów to i ograniczają jednostki.
Nerw łapie jak sie czyta ograniczenia do swojej armi - ale humor sie poprawia w momencie przeczytania ograniczen dla pozostałych.