Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Temat filmowy
wlasnie przetrawilem sie przez "Kick-Ass".
kolejny film ktory nie wyrywa z butow ale calkiem fajnie sie oglada. No i wreszcie Cage bez swojego histeryczno-placzliwego manieryzmu
kolejny film ktory nie wyrywa z butow ale calkiem fajnie sie oglada. No i wreszcie Cage bez swojego histeryczno-placzliwego manieryzmu
Ultramarines - fajny....
jednak jak koleś wyleciał z demonem z kaplicy powiedziałem "jak Gandalf we Władcy, ciekawe czy się odrodzi z lvl up'em" no i później miałem duuużego LOLa
jednak jak koleś wyleciał z demonem z kaplicy powiedziałem "jak Gandalf we Władcy, ciekawe czy się odrodzi z lvl up'em" no i później miałem duuużego LOLa
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
No i poniekad sie odrodzil z levelupem - zalezy jak na to patrzec
no właśnie dlatego ze Starbuck mieliśmy mocną polewkę z tegoZiemko pisze:No i poniekad sie odrodzil z levelupem - zalezy jak na to patrzec
brakowało tylko tekstu typu: "I am Captain, or rather Captain as he should have been"
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Silverbolt
- Chuck Norris
Mi osobiście Ultramarines the movie podobał się choć liczyłem na otwartą bitwę 40 milenium ,ale pomimo tego to film fajny
Tak przy okazji- czy ktoś widział słowacko-czesko-węgiersko itp itd koprodukcję sprzed dwóch [chyba] lat, "Bathory" - o naszej ulubionej Elżuni? Da się to oglądać bez zgrzytania zębów?
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Mocne słowa jak na kogoś mającego problemy z podstawami ortografii.Kacper pisze:Jak kolejne nagrody zgarniają filmy takie jak Avatar, The Hurt Locker czy Social Network, to szlak mnie trafia.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Hurt Locker mi się nawet podobał, nie mieszałbym go tak z błotem do końca...
- Silverbolt
- Chuck Norris
Trudno mi oceniać bo tych dwóch ostatnich nie widziałem, ale ostatnimi czasy ludzie lubią takie typy filmów
Mocne słowa jak na zakompleksiałego nerda. Chociaż nie... w Internecie zawsze kozaczycie.Tomash pisze:Mocne słowa jak na kogoś mającego problemy z podstawami ortografii.Kacper pisze:Jak kolejne nagrody zgarniają filmy takie jak Avatar, The Hurt Locker czy Social Network, to szlak mnie trafia.
Hurt Locker rzeczywiście nie był najgorszy na świecie, bo to całkiem dobry film, ale został nagrodzony tylko dlatego, że był o modnym temacie.
A mi nie chodzi o nagrody, tylko o fabułę, akcje. Według mnie był spoko i chłopaki, nie wrzucajcie sobie Szkoda zdrowia i w ogóle nerwów przed kompem ...Kacper pisze:Hurt Locker rzeczywiście nie był najgorszy na świecie, bo to całkiem dobry film, ale został nagrodzony tylko dlatego, że był o modnym temacie.
Jakbym chciał pokozaczyć to byś już nie mógł się zalogować na forum.Kacper pisze:Mocne słowa jak na zakompleksiałego nerda. Chociaż nie... w Internecie zawsze kozaczycie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Tomash pisze:Jakbym chciał pokozaczyć to byś już nie mógł się zalogować na forum.Kacper pisze:Mocne słowa jak na zakompleksiałego nerda. Chociaż nie... w Internecie zawsze kozaczycie.
"Our weapons cut through them like blade through air!"
"Double or nothing, aim for his cock"
"Double or nothing, aim for his cock"