a dla mnie to najzajebistsze polaczenieb_sk pisze:Eeee tam, mnie zupełnie nie leży, jakiś mix metalu i elektroniki,

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No widzisz, a taki hardrockowiec jak ja się prawie w Turmion Katilot zakochał przez czas jakiśthurion pisze:a dla mnie to najzajebistsze polaczenieale jak widac ani true norwegian black metalowcy, ani elektro fani nie sa do takich mixow przekonani
Oczywiście. Mało brakowało, a zostałby bosmanem na moim okręcie. Niestety poszedł do pierdla za zasztyletowanie Homonymousa z Mayhem.Co do true norvegian black metalu vs. elektro - ktoś kojarzy postać Varga Vikernesa?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
...chociaż przecież sam popełnił samobójstwo, dźgając się w plecy! Varg jest niewinny!Kapitan Hak pisze:Oczywiście. Mało brakowało, a zostałby bosmanem na moim okręcie. Niestety poszedł do pierdla za zasztyletowanie Homonymousa z Mayhem.Co do true norvegian black metalu vs. elektro - ktoś kojarzy postać Varga Vikernesa?
już to miałem wkleić
Skoro już jesteśmy w tych okolicach, mój ulubiony (pod względem przechodzącego w śmieszność patosu) zespół blackmetalowy:
http://youtube.com/watch?v=6LJP4uqa0p8
Dokladnie to tlumaczyl sie ze jak on by tego nie zrobil to tamten by go zabilTomash pisze:
Zaraza: nie nie, to nie tak, on go zabił w samoobronie. Z zaskoczenia, kilkunastoma pchnięciami w plecy. Swoją drogą logika godna głębszego zbadania.
Skavenblight pisze:Niszcz sztuczne fiuty! 100% nienawiści!