Nowa Liga Cytadeli 2800
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ja też 23
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Lol, ja odpoczywam w gorach i nie mam zamiaru liczyc zadnych punktow. Szczegolnie, ze falko nie raczyl podac punktow po pierwszej bitwie.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A wiadomo kiedy Falko wraca?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Pewnie w poniedzialek or smth. Jeden pies, istotne jest to, ze nie dal nikomu znac i nie zostawil wynikow. Jak mamy sie sami podzielic, jak nie znamy malych punktow z 1 i 2 bitwy? Np 23 punkty mam ja, , ty, kaleson i gotih. Troche lipa.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
No lipa, ale cóż zrobić?
Musimy poczekać aż Falko wróci/się odezwie.
Musimy poczekać aż Falko wróci/się odezwie.
jakby co po dwóch bitwach mam 26, w małych wiem że po drugiej miałem górkę trochę ponad 2300,a w pierwszej przegrana o jakieś 660, co daje 1640, tak na oko, bo nie pamiętam dokładnego wyniku z Kalesonem
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Falko to jest %^&* - nie napisze co, bo znowu moderator mnie %^&*oli.
Pisałem do niego, dzwoniłem, nie odbiera i nie odpisuje.
Dzisiaj grał Manfred z Kotletem.
Ja też chcę zagrać w tym tygodniu, bo potem wyjeżdżam i nie będę miał czasu, a w tym mam cały wolny.
Za walkowera liczymy 15:5, bo 20:0 to przegięcie pały i jest bez sensu.
Jest mi to nie na rękę, bo wolałbym grać z Matim niż z chosenami..... ale trudno.
Przemcio ma 29 punktów, ja mam 34, nikogo pomiędzy nie ma. Mati jako następny ma 28.
Przemcio, proponuję środa godzina 15, pasi?
Pisałem do niego, dzwoniłem, nie odbiera i nie odpisuje.
Dzisiaj grał Manfred z Kotletem.
Ja też chcę zagrać w tym tygodniu, bo potem wyjeżdżam i nie będę miał czasu, a w tym mam cały wolny.
Za walkowera liczymy 15:5, bo 20:0 to przegięcie pały i jest bez sensu.
Jest mi to nie na rękę, bo wolałbym grać z Matim niż z chosenami..... ale trudno.
Przemcio ma 29 punktów, ja mam 34, nikogo pomiędzy nie ma. Mati jako następny ma 28.
Przemcio, proponuję środa godzina 15, pasi?

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Jak chcecie mogę też pustawiać kolejne paringi, jeżeli każdy gracz z ligii, wyślę mi pm z łączną liczbą dużych punktów jakie ma.
Małe punkty można olać, bo jak znam falka to on i tak tam żadnych różnic, straconych, oddanych nie wylicza. Osoby z równą ilością punktów przylosuję kostką przy Stefanie. Piszcie czy Wam to pasi.
Pozdro
Małe punkty można olać, bo jak znam falka to on i tak tam żadnych różnic, straconych, oddanych nie wylicza. Osoby z równą ilością punktów przylosuję kostką przy Stefanie. Piszcie czy Wam to pasi.
Pozdro
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A ile masz kaleson malych? bo ja w drugiej bitwie zdobyłem 1800...
Każdy by chcial zagrać z Matim
Każdy by chcial zagrać z Matim