Ja również się piszczę na przejazd autem w doborowym towarzystwie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I wlasnie o to chodzi... ze z czegos trzeba zrezygnowac. W graniu turniejowym nie istnieje takie pojecie jak "format dla poczatkujacych".Daw pisze:Ja również zagłosowałem na 2800... 2000 na tą edycję to zbyt małe punkty niestety. Nic się nie zmieści ciekawego. To teraz jest format dla początkujących. Poprzednik napisał żeby było coś pomiędzy 2000 a 2800... ja myślę, że ten przedział powinien być następujący - 2500-3000.
Ja również się piszczę na przejazd autem w doborowym towarzystwie
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Rince. Nie to dokładnie miałem na myśli. Nic ciekawego w sensie, że jest kilka czynników, które sprawiają, że ta edycja nie jest grywalna na małe punkty....Rince pisze: I wlasnie o to chodzi... ze z czegos trzeba zrezygnowac. W graniu turniejowym nie istnieje takie pojecie jak "format dla poczatkujacych".
Dobrze pisze dać mu wód......Daw pisze:Ja również zagłosowałem na 2800... 2000 na tą edycję to zbyt małe punkty niestety. Nic się nie zmieści ciekawego. To teraz jest format dla początkujących. Poprzednik napisał żeby było coś pomiędzy 2000 a 2800... ja myślę, że ten przedział powinien być następujący - 2500-3000.
Raz na rok można się poświęcić - czym większe pkt tym więcej myślenia => wiecej myślenia do więcej taktyki i kombinowania => oraz co ważne mniej losowości czyli jest to bardziej się robi grą strategiczną niż kostkologią którą niestety jest (bardziej niż w 6 i 7 edycji).swieta_barbara pisze: gdy najpierw jedzie sie 5h samochodem, potem sie gra bitwy przez 13 godzin, w miedzyczasie pije sie 5 browarow, rano trzeba wstac o 8, zagrac bitwy do 16tej, a potem wrocic do domu.