Big spider, throw spider web liike catapult, can shot and move, give strike last to the unit they hit. Can be a shaman instead that gain "maître du savoir".. maybe know the full lore??
- The big spear from the savage give them impact hit
- Animosity is now like old style, with a roll of 1 you throw on a special table
- Waagh! give bonus in close combat, not free movement
- Yes, 8 magic item, but each stronger than the other
- Spell have all 2 level for casting
- Pts don't change much, except 1 more for normal ork cause of the new rule for choppa. Boar and Trolls drop in point (follow everything else we heard)
Idzie nowe...
Moderator: Kołata
Re: Idzie nowe...
- Waagh! give bonus in close combat, not free movement
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Nie zmieniaja pts wiele.
Jest różnica czy na 300 pts zy bede miał gobosy z włócznią czy bez.
Czy ja dobrze widzę z tymi fanatykami? Po czterech?
A pajak wyrąbany Wiem co sobie kupie z goboskiej armi zaraz po podręczniku
Jeśli dobrze widzę dosiadają go gobliny?
Jest różnica czy na 300 pts zy bede miał gobosy z włócznią czy bez.
Czy ja dobrze widzę z tymi fanatykami? Po czterech?
A pajak wyrąbany Wiem co sobie kupie z goboskiej armi zaraz po podręczniku
Jeśli dobrze widzę dosiadają go gobliny?
-
- Mudżahedin
- Infernal Puppet
- Masakrator
Fajny ten pajonk. Choć i tak najlepszy komentarz do niego dal chwile temu nasz klubowy skaven
Nieeeee... PG mojej abomki jest zagrożone
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Figurki naprawde fajne, zapotrzebowanie na plastikowe dzikusy bylo juz od dawna, cieszy mnie uklon w kierunku ugrywalnienia zwyklych goblinow - jesli ploty sie potwierdza bedzie mozliwosc zdjac killing blowem wrogiego lorda jeszcze przed walka. miejmy nadzieje tylko ze kolejne podreczniki nie beda sie przescigac w przegietosci
Pająk najpięknięszy model w warhammerze
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
-
- Mudżahedin
Dobre, dobreGoblinNadGobliny pisze:nic sie przed toba nie ukryje, dobrze ze czuwasz na wypadek gdyby ktos nie przeczytal tego pare stron temu!likaon pisze:Pająk najpięknięszy model w warhammerze
Co jest!? mówię że mi się podoba by wyrazić swoje zdanie bo model mega-jedwabisty a ty się nie wiadomo po co czepiaszGoblinNadGobliny pisze:nic sie przed toba nie ukryje, dobrze ze czuwasz na wypadek gdyby ktos nie przeczytal tego pare stron temu!likaon pisze:Pająk najpięknięszy model w warhammerze
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
Pająk jest świetny,dawno nie widziałem tak genialnego modelu,po prostu szok! Zajebioza!
Wurzag też niczego sobie ;D
Z resztą już takiego szału nie ma,niektóre modele savage boar boyzów mi się podobają ale piechota raczej nie.
Z plotami odnośnie zasad,to nie pocieszony jestem orkami po 6 pkt. Z tym gigantem to jest raczej śmieszne co oni oferują. No ale może jakie lepsze ataki będzie miał..czy coś:/ No zobaczy się. Mam jakieś złe przeczucia
Gobliny z włóczniami za darmo : SUUUPER!
Tańsze Trolle : jeszcze bardziej SUPER
Bonus w walce od Waaagh co ma dawać?
Ej właśnie,co to za modele nowe goblinów. Jak pierwszy raz je zobaczyłem to pomyślałem że to jakieś 'goblin assasin'
Wurzag też niczego sobie ;D
Z resztą już takiego szału nie ma,niektóre modele savage boar boyzów mi się podobają ale piechota raczej nie.
Z plotami odnośnie zasad,to nie pocieszony jestem orkami po 6 pkt. Z tym gigantem to jest raczej śmieszne co oni oferują. No ale może jakie lepsze ataki będzie miał..czy coś:/ No zobaczy się. Mam jakieś złe przeczucia
Gobliny z włóczniami za darmo : SUUUPER!
Tańsze Trolle : jeszcze bardziej SUPER
Bonus w walce od Waaagh co ma dawać?
Ej właśnie,co to za modele nowe goblinów. Jak pierwszy raz je zobaczyłem to pomyślałem że to jakieś 'goblin assasin'
"Kobieta powinna być na tyle wykształcona, żeby przyciągnąć głupich mężczyzn i na tyle wulgarna, by kusić inteligentnych"
To są jakieś tam gobliny z 3A ASF i armour piercing (gdzies tam w plotach było )
Podejrzewam, że będą też scoutem i skirmishem, ale to tylko moje przypuszczenia.
No i nie zgodzę się co do dzikusów, IMO najlepsze modele naszej piechoty obecnie
Podejrzewam, że będą też scoutem i skirmishem, ale to tylko moje przypuszczenia.
No i nie zgodzę się co do dzikusów, IMO najlepsze modele naszej piechoty obecnie
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
Pajonk jest wyjebisty kopara mi spadła na ziemię jak zobaczyłem go, tak samo te goblinowe assassyni też niczgo sobie ten savage na dziku który ma podniesioną łapę przypomina mi Hitlera SEIG HAIL tylko savage jakoś mnie nie fascynują...
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.
Tak samo mi się skojarzył ten jeden model ;DErol pisze: ten savage na dziku który ma podniesioną łapę przypomina mi Hitlera SEIG HAIL tylko savage jakoś mnie nie fascynują...
"Kobieta powinna być na tyle wykształcona, żeby przyciągnąć głupich mężczyzn i na tyle wulgarna, by kusić inteligentnych"