technika dość prosta 1 dumek z wardem frywolny mordulec, i krzyczy hit my hit my do kataputl i innych działdoomek, standardowa puszka z relorem + słomka i potion of sthrengh ( niespodzianka na tanka i innych pancerniaków, ipakty z 9S )
doomek, standard z 4+ ward save + axy i dradon helm + shield & HA ( ofc )
wargor, +1S banner, +1A, HA & shield
shami, 2lvl beast, chalis, AHW
shami, 2lvl shadow, DS
shami, 2lvl shadow, stone of spite
shami, 2lvl shadow, ironcruse icon, AHW
2x 35x gor, FCG, AHW
2x truskgor ( bez cenne )
2x 1x razorgor
2x 5x harpie ( jedna scout )
8x minosków, AHW, FCG, blackened plate
drugi doomek w minoskach
wargor wzmacnia 1 gory, żadne do ambush bo musi być szybka kontra z brzytwą
beast, 0 + cokolwiek co nie wylosuje... bestiowa sygnatura jest zbyt duża spamować nią w magii... inne cary to naj lepiej +3 coś, -1hit, albo 6
shadow, spam 0 + brzytwa... zależnie od kaprysów i innych potrzeb -s albo -t, ewentualnie pitka na maszyny... sygnatura jest idealna do spamowania.. a większe wersje chyba przebijają 0 bestii
nie jest to mega mocna rozpiska ale chciałem mieć 2 doomków co się okazało zajebistym pomysłem
resztę można dopowiedzieć sobie samemu
w bestiach chyba chodzi o mega mocnych herosów i lordów do klepania.. którzy muszą być dobrani dość specyficznie ( tego nie do kończ rozkminiłem ) i musi być dość mocna magia pestkowa... shadow jest po prostu zajebisty dla bestii... nawet muszę powiedzieć że może będziemy mogli powalczyć przy odrobinie szczęścia z HE
co do jednostek odginaczki po wyższe to mus
--------------------------------------------------
oddziały 1 wielki (25 min. konieczne ) gorów z bannerem +1S bardzo, to bardzo mile widziany... rydwany 2 więcej nie trzeba ale czasem potrafią uratować nie jeden CC tymi ipaktami... ungorów nie używam ( po za rydwanami )
-----------------------------------------------------------------------
minoski albo bestigory, minoski min. 6 / 7 a bestigory 35 min. do hordy a przy 30 jednak wystawiam ich w wagonie ( fakt nie zawsze ale często ), centigory wystawiam jedna ( na dwie nie mam pkt. na te formaty 2400 ) 5 z TA i często się spłacają szczególnie przy stubbornie, choć są rzadkością niestety gdyby mieli fasta
--------------------------------------------------------------------------------------------------
rary bardzo rzadko a jak są to są ghorgony
no to chyba tyle na temat przemyśleń grania tą fajna armią