Nowa Liga Cytadeli 2800

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Re: Nowa Liga Cytadeli Pre-Bazyliszek!!!

Post autor: Arbiter Elegancji »

Jak dla mnie gracze O&G powinni móc grać na nowym booku, ale dopiero jak on wyjdzie. Czyli zagraliby jedną-dwie bitwy na starym a potem powinni mieć możliwość zmiany rozpy pod nowy.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

rozumiem że chodzi Ci o premierę, ale book juz można przejrzeć, brakuje tylko faq-ów. i tak będziemy mieć ciężko, nie ma co komplikować

zapisz mnie, Kubcio

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

a co wy na to, żeby zagrać z DoW ? ;) orki srorki 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

no jak masz ochotę zagrać tym kadłubkiem to chyba nikt nie będzie narzekać :twisted:
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Przecież jest nowy ładny book.
Zgłaszam chęć udziału w lidze.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Grolshek pisze:Przecież jest nowy ładny book.
nie zapominaj o emotikionkach bo bez nich to zdanie wygląda mocno groteskowo :wink:

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

dlaczego kadłubkiem ? ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Post autor: Manfred »

ale zajebisty ruster wykminiłem na 2800 :P

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

mati.pl pisze:dlaczego kadłubkiem ? ;)
bez ludojadów, ogólnie bez ogrów i bez przedmiotów z włoskiej kampanii to już ułomność w tej armii IMO.

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

i tak ogry ożeniłem, więc tylko modele imperialne iś chabe :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Manfred pisze:ale zajebisty ruster wykminiłem na 2800 :P
Dawaj. :P
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

tez zagram :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kubcio
Oszukista

Post autor: Kubcio »

Zasady nowej ligi:

Armie na 2800 punktów.

Gramy na zasady 8 edycji WFB, obowiązują nas wszystkie oficjalne erraty i uściślenia zasad. Do gry w lidze dopuszczone są wszystkie oficjalnie wydane przez GW Army Booki (Gramy na Nowy Army Book do Orków).

Gramy 4 bitwy ze scenariuszem Battleline (pitch battle :wink: )
Ostatnio zmieniony 2 mar 2011, o 07:37 przez Kubcio, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Kiedy dokładnie rusza i do kiedy trzeba rozpy wysłać?

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

i czy trzeba za nią znów płacić???:) czy są jakieś ograniczenia???
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Nie wiem za bardzo jaki jest sens grania na 2800 pkt teraz. Za miesiąc jest Białystok czyli 2400. Arena będzie dopiero w maju.

Nie róbcie sobie jaj, że chcecie do niej trenować:) 3/4 z grających w lidze do Krakowa nie pojedzie.
2800 to duży format, co na pewny wpłynie na frekwencje. Ja szczerze wolałbym potestować rozpę do białego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

W sumie dastor ma troszkę racji...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

No już nie pieprzcie tu, od dwóch dni w tym temacie rozmawiamy o nowej lidze, a teraz jak Kubcio się wziął za regulamin nagle wam się przypomina że nie bardzo wam punkty pasują :roll:
Poza tym trochę odmiany by się przydało bo przez ostatnie tygodnie a nawet miesiące wszystko jest na EURO. 12stego jest teamówka w Babicach na 2400, przed Białymstokiem jeszcze coś pewnie będzie na ten format na Narbutta, raczej nie ma co narzekać na brak ogrania na zasady EURO.

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

No tak bo napisanie regulaminu i zmiana formatu to jest 10h roboty!

Tak bardzo chcesz do tej Areny trenować, a nawet nie wiesz jakie tam będą ograniczenia:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Nawet nie chodzi o trening do areny, jak byś nie zauważył w poprzednich postach napisałem że obojętne mi jest czy będzie 2800 czy 2900 (jak proponował na początku Kubcio).
Chodzi mi o to żeby wreszcie była jakaś odmiana i zabawa na większe punkty (bo po prostu lubię grać na duże punkty). A jak ma być przy okazji format zbliżony do Areny (na którą się wybieram) to jak dla mnie jeszcze lepiej. Poza tym na wczesne pre-Bazylizki odbywały się na innych zasadach niż sam master i było wiadomo że EURO draft się na pewno zmieni a jakoś nikt nie protestował.

ODPOWIEDZ