Oficjalny sklep GW w Warszawie (wreszcie?).
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Oficjalny sklep GW w Warszawie (wreszcie?).
Ja rozumiem zrobić temat, sklep GW w Warszawie - żart czy serio? I sobie spamować. Ale to miał być chyba temat informacyjny (tak mi się wydaje), a przekopanie się przez to zajmuje sporo czasu.
Czuwaj Gokish!
Czuwaj Gokish!
Jasiuuu pisze:To źle Ci się wydaje amigo : ] informacyjny będzie jak Szaman założy topic jakiś własny
póki co to jest temat pseudo informacyjny ale do cholery nie będą głupot pisać bo Szaman nie odpisze na trudne pytania
To jak Szamanie ile WS'a musi mieć przyszły pracownik sklepu?
lepiej powiedzmy jaki toughnes powinien mieć portfel rodzica kiedy wejdzie tam przez pomyłkę z pociechą:>
- General Baga
- Kradziej
A co sie martwisz o cudze portfele? Martw sie o swójpatryk999 pisze:lepiej powiedzmy jaki toughnes powinien mieć portfel rodzica kiedy wejdzie tam przez pomyłkę z pociechą:>
Szaman; a jak sie centrala GW dowie ze grywasz "pokątnie" w OiM to co bedzie?
A poważnie; kiedy na GW WWW ceny w zł? Bo miały być
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
nie gram w OiM - ja tylko kupuje do tego systemu figurkiMagisterMilitum pisze:Szaman; a jak sie centrala GW dowie ze grywasz "pokątnie" w OiM to co bedzie?
nie wiem - podobno do konca czerwca maja byc...MagisterMilitum pisze:A poważnie; kiedy na GW WWW ceny w zł? Bo miały być
"I fart in your general direction"
- General Baga
- Kradziej
Szaman KRĘCISZ!!! Widziałem jak GRASZ!!! ZNIŻKA 50% albo pisze list (anonim pisany wycinanką!) do GW
Sklep zostanie spolszczony czy tylko ceny pojawią sie w zł??
Sklep zostanie spolszczony czy tylko ceny pojawią sie w zł??
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
- General Baga
- Kradziej
Serio?? A wiesz co to ceny sugerowane?gervaz pisze:nie wiem, jak na stronie GW - ale w organie firmy - WD - podają już ceny zestawów w zł... No i cóż - są one wyższe, niż w innych sklapach (nie licząc graala).
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
dlaczego przypuszczasz? przeciez pisalem, ze tak bedzie...gervaz pisze:no wiem wiem.... ciekawe jak te sugestie z czasopisma firmowego będą się miały do cen w sklepie firmowym? Przypuszczam że będą się pokrywać...
"I fart in your general direction"
bardzo drogo to jest w graalu. W sklepie firmowym będzie po prostu drogo... Na pewno sklep firmowy nie będzie konkurował cenowo ze sklepami takimi jak FiF, cytadela, czy interentowe.
Jak tak się zastanawiam, to coraz wyraźniej widać, że raczej będzie on nastawiany na zachęcenie do hobby osób, które nie mają w nim żadnego wczesniejszego rozeznania.
Jak tak się zastanawiam, to coraz wyraźniej widać, że raczej będzie on nastawiany na zachęcenie do hobby osób, które nie mają w nim żadnego wczesniejszego rozeznania.
- General Baga
- Kradziej
- serio?? ory za sarkazm ale jest o tym mowa dosc wyraznie od kilku stron!gervaz pisze: Jak tak się zastanawiam, to coraz wyraźniej widać, że raczej będzie on nastawiany na zachęcenie do hobby osób, które nie mają w nim żadnego wcześniejszego rozeznania.
A co do bycia drogo - lalki GW i tak sa najdroższymi lalkami na swiecie (w swojej skali)
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Jeszcze raz zapytam po albo przeoczyłem odp na to pytanie albo po prostu odp nie padła. Czy jak zamówie sobie coś z MO to, żebym nie płacił kosmicznej kwoty za wysyłke w gre wejdzie tylko odbiór osobisty we sklepie (tym wyżej wymienionym co to go GW otwiera w Wawie)?
Szaman a może byś pocisnął przełożonych i byście to jednak w Kielcach otworzyli? Ja jestem za czyli już jeden głos w ewentualnej ankiecie jest
Szaman a może byś pocisnął przełożonych i byście to jednak w Kielcach otworzyli? Ja jestem za czyli już jeden głos w ewentualnej ankiecie jest
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
ahm głowa ONMhroczny Rycerz pisze:Jeszcze raz zapytam po albo przeoczyłem odp na to pytanie albo po prostu odp nie padła. Czy jak zamówie sobie coś z MO to, żebym nie płacił kosmicznej kwoty za wysyłke w gre wejdzie tylko odbiór osobisty we sklepie (tym wyżej wymienionym co to go GW otwiera w Wawie)?
żeby nie płacić chorej przesyłki, ktoś ci zamówi z Wawy i wyśle do kielc za normalną stawkę poczty
pozdro