BITWA O BIAŁYSTOK 2011, WYNIKI NA STR. 41
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2011, 2-3.04.2011, 2400 ETC, Białystok
Śląsk się tak szykuje na przyjazd w okolicach 23 - jak rozumiem dla wuchty osób tez będzie miejsce po domach ^^ ?
panowie moderatorzy, przykleiłby ktoś? 
post do skasowania.

post do skasowania.
biedna Aga.Siweusz pisze:Luz, piątek wieczór, alko, kobiety, Aga ma dziecko i Jankiela na głowie.![]()
Się zrobi.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Tym razem przypomniałem sobie o istnieniu innych farbekviatroof pisze:Więcej odcieni czarnegoDaw pisze:Żeby nie było. Na BoB-a stawię się z w pełni pomalowaną armią
To gdzie ta impra? Karli zapraszał więc przyjmuję wyzwanie?

Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Tak.BOGINS pisze:rhinoks rider dopuszczone dla OK?
Co do armybooka, miarki, kostek, wzorników to słuszna uwaga. Pomyślimy nad tym aby to jakoś ogarnąć. Rozpiski natomiast wydrukujemy. Decyzja o malowaniu jest taka właśnie po to aby to był najbardziej miarodajny master w sezonie, dobre punkty, zbalansowane zasady i zero przywilejów dla posiadaczy ładnych armii. Natomiast jest zakaz proksowania, jeśli przeciwnik nie będzie wiedział gdzie się zaczyna jeden oddział a kończy drugi, bądź czy te skinki mają blowpipy czy javeliny to zgłaszać do nazisędziego i on to będzie usuwał bądź wlepiał karniaki. A armie i tak domalowywać! Paint Station to fajna sprawa

Imprezy... hmmm, BĘDĄ! Ja sam biorę wolne już od czwartku więc kto ma stalową wątrobę to zapraszam do przyłączenia się

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Kurde, wczoraj dałem plagusów do malowania, tak to sam bym maznął w 3 kolory kupy....
Nemezis w mocnym składzie będzie
Jak ze spankiem? Czarny? Zulus? hę?

Nemezis w mocnym składzie będzie

Jak ze spankiem? Czarny? Zulus? hę?

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- swieta_barbara
- habydysz
Z ocena malowania zrobmy tak: kto nie zdazy pomalowac armii do mastera - dostaje ode mnie w ryj. Kto zdazy - ten daje Tutajcowi w ryj :]
i w tym momencie master nie musi się już martwić o frekwencje:)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.