jak składacie swoje wampiry?
Moderator: misha
Re: jak składacie swoje wampiry?
ja wsadzam lorda do blodkow.
Jest zlozony otako i dziala bardzo szwarnie
Vampire Lord
Magic Level 3
Dread Knight
Infinite Hatred
Red Fury
Blood Drinker
Cadaverous Cuirass
Dragonbane Gem
Potion of Foolhardiness
Book of Arkhan
Jak jeszcze dowiedzialem sie, ze arkhan mozna recastowac to juz raczej lorda nie zmienie. W rycerzykach oczywiscie jest regenka.
Jest zlozony otako i dziala bardzo szwarnie
Vampire Lord
Magic Level 3
Dread Knight
Infinite Hatred
Red Fury
Blood Drinker
Cadaverous Cuirass
Dragonbane Gem
Potion of Foolhardiness
Book of Arkhan
Jak jeszcze dowiedzialem sie, ze arkhan mozna recastowac to juz raczej lorda nie zmienie. W rycerzykach oczywiscie jest regenka.
Book of Arkhan można recastować?:D To świetnie. Muszę jednak wrzucić książkę do rozpiskiZielony pisze:Jak jeszcze dowiedzialem sie, ze arkhan mozna recastowac
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
hmm nice przypadek recastowania z boundspella to chyba tylko VC i TK (o ile cos mają) bo tak to nic innego nie bedzie mogło tego zrobić
Lord 450, WK BSB 225, 7BK ??
ponad 1K ptk haha masakra jaki oddział wyjdzie punktowo, ale jak daje rade to czemu nie
Lord 450, WK BSB 225, 7BK ??
ponad 1K ptk haha masakra jaki oddział wyjdzie punktowo, ale jak daje rade to czemu nie
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
- gerald_tarrant
- Masakrator
też testowałem taki oddział z lordem i bsb
punktowo straszliwie drogi, ale pierdolnięcie też ma nieziemskie
czasami fajnie nim zagrać
punktowo straszliwie drogi, ale pierdolnięcie też ma nieziemskie
czasami fajnie nim zagrać
- SaperHeart
- Piłkarz
- SaperHeart
- Piłkarz
Zastanawiam się nad lorem dla małego wampirka.
W grę wchodzi shadow, death i fire.
Shadow fajnie boostuje ghule, poza tym pitka rozwiązuje problemy smoków, kowadła, abomek, hydr i ładnie kosi niektóre klocki.
Death jest odpowiedzią na wkurzających herosów których jednak ciężko zdjąć w sposób konwencjonalny- np pok.
Fire, bo w vctach nie ma w ogóle strzelania i pociski się przydadzą na różne śmieci- orły, fasty itd.
Co myślicie?
W grę wchodzi shadow, death i fire.
Shadow fajnie boostuje ghule, poza tym pitka rozwiązuje problemy smoków, kowadła, abomek, hydr i ładnie kosi niektóre klocki.
Death jest odpowiedzią na wkurzających herosów których jednak ciężko zdjąć w sposób konwencjonalny- np pok.
Fire, bo w vctach nie ma w ogóle strzelania i pociski się przydadzą na różne śmieci- orły, fasty itd.
Co myślicie?
jak na euro to bym nie dawal, bo zjada kostke
jak na zwykle zasady to bym dał coś, co boostuje oddziały:
- shadow ( niestety troche drogi lore, nawe brzytwe ciezko rzucic z 6 kostek z 1 levelowca)
- beast - czar nr 1 jest syty na ghule i gwardie
- death - jak jestesmy w oddziale z lordem to możemy używac ld10 i snajperki są super fajne.
jak na zwykle zasady to bym dał coś, co boostuje oddziały:
- shadow ( niestety troche drogi lore, nawe brzytwe ciezko rzucic z 6 kostek z 1 levelowca)
- beast - czar nr 1 jest syty na ghule i gwardie
- death - jak jestesmy w oddziale z lordem to możemy używac ld10 i snajperki są super fajne.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE