pzdr!
Kohortex: Reaktywacja - 5.03.2011 - Bydgoszcz
Re: Kohortex: Reaktywacja - 5.03.2011 - Bydgoszcz
Moja poszla Gokish, jakby co. 
pzdr!
pzdr!
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
www.facebook.com/XIIIKohorta
Po chwili zastanowienia z chęcią przyjmuje czelendż. Ze smokiem HE jeszczenie grałem i to mnie skusiło.Josiph pisze:Nie polegajmy na ślepym losie. Czelendż?
@Gokish pamiętaj -mamy czelendż -> Heptun vs. Josiph
Panowie Tomek dzisiaj potwierdzil - mamy limit 36 graczy, takze zeby nie bylo zdziwienia, ze nie bedzie dla kogos miejsca.
Slac rozpiski - kto pierwszy ten lepszy.
Slac rozpiski - kto pierwszy ten lepszy.
Rozumiem że 29 osób które pierwsze zadeklarowały swoją chęć uczestnictwa może spać spokojnie. Niektórzy nie mają jak teraz wysłać rozpy 

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
rozpa poszła
Dobra Gokish to teraz jesteś winien mnie piwko za błąd w nazwisku.
Michał Salamon tako się nazywam.
Według mnie nie powinno być look out-a na te czary. Nie ma to żadnego poparcia w zasadach. Tyle mojego jęczenia.
Michał Salamon tako się nazywam.
Według mnie nie powinno być look out-a na te czary. Nie ma to żadnego poparcia w zasadach. Tyle mojego jęczenia.
Z tym się zgodzę w 100%, ten zapisek mnie delikatnie to ujmując poirytował do tego stopnia, że rozważałem przyjazd w celach społecznościowych bez grania w ludziki...Michał pisze: Według mnie nie powinno być look out-a na te czary. Nie ma to żadnego poparcia w zasadach. Tyle mojego jęczenia.

U mnie zmienił to, ze potestuje sobie heavena na duzym magu juz na 100%Malin pisze:Z tym się zgodzę w 100%, ten zapisek mnie delikatnie to ujmując poirytował do tego stopnia, że rozważałem przyjazd w celach społecznościowych bez grania w ludziki...Michał pisze: Według mnie nie powinno być look out-a na te czary. Nie ma to żadnego poparcia w zasadach. Tyle mojego jęczenia.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Będę grałJagal pisze:U mnie zmienił to, ze potestuje sobie heavena na duzym magu juz na 100%Malin pisze:Z tym się zgodzę w 100%, ten zapisek mnie delikatnie to ujmując poirytował do tego stopnia, że rozważałem przyjazd w celach społecznościowych bez grania w ludziki...Michał pisze: Według mnie nie powinno być look out-a na te czary. Nie ma to żadnego poparcia w zasadach. Tyle mojego jęczenia.A na małym chyba beasta wezme ;p. A malin jak nie bedziesz grac to miękka faja jestes

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Na chwilę obecną Fenix przysyła sześciu graczy i dwóch obserwatorów
Wloclawek niech rozpiski wysyla, bo miejsc nie bedzie 
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Z tego co wiem Gnatożuj neta nie ma więc nie wiem czy wyśle a na turniej ma zamiar dotrzeć