pzdr!
Po chwili zastanowienia z chęcią przyjmuje czelendż. Ze smokiem HE jeszczenie grałem i to mnie skusiło.Josiph pisze:Nie polegajmy na ślepym losie. Czelendż?
Z tym się zgodzę w 100%, ten zapisek mnie delikatnie to ujmując poirytował do tego stopnia, że rozważałem przyjazd w celach społecznościowych bez grania w ludziki...Michał pisze: Według mnie nie powinno być look out-a na te czary. Nie ma to żadnego poparcia w zasadach. Tyle mojego jęczenia.
U mnie zmienił to, ze potestuje sobie heavena na duzym magu juz na 100%Malin pisze:Z tym się zgodzę w 100%, ten zapisek mnie delikatnie to ujmując poirytował do tego stopnia, że rozważałem przyjazd w celach społecznościowych bez grania w ludziki...Michał pisze: Według mnie nie powinno być look out-a na te czary. Nie ma to żadnego poparcia w zasadach. Tyle mojego jęczenia.
Będę grałJagal pisze:U mnie zmienił to, ze potestuje sobie heavena na duzym magu juz na 100%Malin pisze:Z tym się zgodzę w 100%, ten zapisek mnie delikatnie to ujmując poirytował do tego stopnia, że rozważałem przyjazd w celach społecznościowych bez grania w ludziki...Michał pisze: Według mnie nie powinno być look out-a na te czary. Nie ma to żadnego poparcia w zasadach. Tyle mojego jęczenia.A na małym chyba beasta wezme ;p. A malin jak nie bedziesz grac to miękka faja jestes