Nowa Liga Cytadeli 2800
Re: Nowa Liga Cytadeli Pre-Bazyliszek!!!
Orkami. Wysylam PMke.
Pojedynek z minuty na minutę traci na widowiskowości - teraz przerodził się w coś a la Wolverhampton vs Granat Skarżysko w pierwszej rundzie Pucharu Intertoto.
Dla koneserów.
Pojedynek z minuty na minutę traci na widowiskowości - teraz przerodził się w coś a la Wolverhampton vs Granat Skarżysko w pierwszej rundzie Pucharu Intertoto.
Dla koneserów.
Pain is temporary. Pride is forever.
No zasady to ogarnięte są jak siemasz... Kubcio weź się do roboty nieco jak się wziąłeś za organizację... Format zmieniony a zasady Euro zostają ? Jak składać te oddziały do 450pkt. czy do maksa ? Powerscroll używany ? Śmiech śmiechem ale chyba warto przestać nas olewać ?Rince pisze:Btw, wez tam dopisz Kubico, ze gramy na BSa. Power scroll banned, etc.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
+1eliah91 pisze:Błagam tylko nie te scenariusze.
mam nadzieję że jednak chłopaki z Krakowa jeszcze zmienią te scenariusze, albo chociaż zostawią ze dwa pierwsze a resztę dadzą piczki

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..