Nowa Liga Cytadeli 2800

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Re: Nowa Liga Cytadeli 2800

Post autor: Arbiter Elegancji »

Ja jestem od samego początku za :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

spoko ja tez:)
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Najchętniej zrobiłbym ligę na zasady białegostoku, zaczął w poniedziałek i akurat będa 4 tygodnie na bitwy. Jeżeli do poniedziałku nie uzbiera się satysfakcjonująca liczba osób to ligę będzie trzeba przesunąć o tydzień i albo skrócić do 3 bitew albo opcjonalnie zmienić format na 2800 Arena.

Myślę jednak, że przed Białymstokiem sporo osób będzie chciało grać ten format. Po Białymstoku będzie wyłoniona kadra na Euro, a na samym masterze jak wiemy oceniania malowania nie będzie co daje spore możliwości wystawienia zupełnie nowych oddziałów.

Co Wy na to??
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Stefcio pisze:O to o co Was proszę to ostatnia szansa na fajną wspólną zabawę. Niech Kalafior zrobi porządna ligę, na porządne zasady. Ja obiecuję solidne rezerwacje prowadzone w zeszycie gdzie zapiszemy każdą bitwę która zgłosicie telefonicznie.

Co wy na to?

Pozdrawiam,
Stefan
Wszystko fajnie. Masz 100% rację ws. tych dwóch lig, które były skopane. Mam tylko jedną prośbę... po co dzwonić do sklepu w każdym tygodniu (tyle osób żeby dzwoniło) i zajmowało telefon dla potencjalnych klientów z targetu sklepu? Nie lepiej tutaj na forum? Wszyscy biorący udział w lidze włącznie z Kalafiorem jako orgiem mają tutaj dostęp i rezerwacja stołu IMO powinna się odbywać właśnie tutaj - w wątku wydzielonym dla tej ligi.

EDIT:
Cauliflower pisze:Najchętniej zrobiłbym ligę na zasady białegostoku, zaczął w poniedziałek i akurat będa 4 tygodnie na bitwy. Jeżeli do poniedziałku nie uzbiera się satysfakcjonująca liczba osób to ligę będzie trzeba przesunąć o tydzień i albo skrócić do 3 bitew albo opcjonalnie zmienić format na 2800 Arena.

Myślę jednak, że przed Białymstokiem sporo osób będzie chciało grać ten format. Po Białymstoku będzie wyłoniona kadra na Euro, a na samym masterze jak wiemy oceniania malowania nie będzie co daje spore możliwości wystawienia zupełnie nowych oddziałów.

Co Wy na to??
Ja już nie mam czasu, żeby poświęcić go na ligę. Do Białego niecały miesiąc, a figsy same się nie pomalują. Przez wczorajszą bitwę straciłem cały wieczór malowania... a uwierz, maluję po pracy, w każdy wieczór średnio po 5-7h... dlatego szkoda mi wyrzucić w błoto 15-28h kiedy mogę je poświęcić na doszlifowanie armii... Po BoB-ie nie będzie już aż takiego ciśnienia.
Ostatnio zmieniony 4 mar 2011, o 14:21 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Kalafior format Euro był by spoko :D miło by było potrenować przed białym :D więc jak coś jestem za.

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Szczerze? ja już rzygam formatem EURO. I tak gramy praktycznie tylko na nim od wielu miesięcy.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

to już końcówka, mi np przed białymstokiem nie chciałoby się grać jakiegoś innego formatu

Chętnych zapraszam:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=28542
Obrazek

Awatar użytkownika
eliah91
Masakrator

Post autor: eliah91 »

Jeżeli ligę będzie organizował Kalafior to spoko chętnie wezmę udział.
A i Stefanie, nie atakujemy Cytadeli ani ciebie bo wczoraj bardzo dobrze się zachowałeś, nie wiedziałeś nic o mojej rezerwacji itd. zadzwoniłeś nawet do rudego a nie musiałeś i to jest bardzo w porządku.
Jesteśmy po prostu wkurzeni na Kubcia.
Jedna liga upadła (nie brałem w niej udziału) a w ramach przeprosin rudy miał zorganizować tę mega super rewelacyjną.
Podczas trwania tej pierwszej ligi czytałem ten wątek i nie bardzo rozumiałem dlaczego ludzie mieli pretensje do Kubcia.
Miał być tam internet , nie było, spoko nie jego wina.
Mógł zostawić komuś wyniki, nie zrobił tego trudno nie mógł się spodziewać za bardzo że pracownicy hotelu nawalą.
Ale teraz mam już troszeczkę inne zdanie.
Nie dość że nie wywiązywał się ze swoich obowiązków to jeszcze się fochował jak ktoś śmiał mu zwrócić o to uwagę.
Oczywiście robił to za darmo, wcale nie musiał brać na swoje barki organizacji jakiejkolwiek ligi ale jednak postanowił ją zrobić.
Więc dziwi mnie to że dorosły człowiek zachował się w taki sposób.
Bardzo go lubię jako kolegę itd. ale jednak trzeba wywiązywać się ze swoich obowiązków.
Obrazek

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Przemcio251 pisze:Kalafior format Euro był by spoko :D miło by było potrenować przed białym :D więc jak coś jestem za.
Przez nabliższe 8 dni masz dwa turnieje na Euro - sądzisz Przemcio, że to słaby trening...

Chcesz jeszcez grać ligę na te zasady///

Obrazek
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

no no oczywiście trzeba wyżyłować rozpę :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Chcesz - zgłoś się.
Nie chcesz - nie zgłaszaj się.
Marudzisz - wpierdol.

3 proste zasady mojego kompana w organizacji Manfreda 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

:lol2:
Obrazek

Awatar użytkownika
Aron_Banalny
Masakrator

Post autor: Aron_Banalny »

Przez nabliższe 8 dni masz dwa turnieje na Euro - sądzisz Przemcio, że to słaby trening...

Chcesz jeszcez grać ligę na te zasady///
co jest złego w formacie euro. poza tym ja trenuję z Manfredem kiedy tylko jest okazja dlatego wołają na nas "biceps" i "triceps" a nie mister "zeropodciągnięć" i pan "20kilowmartwymciągu". TRENING ALL THE TIME. marudzenie jest dla leszczy

Aron "Dorian Y" Banalny

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Aron niszczysz. :lol2: =D>
Obrazek

Stefcio
Pseudoklimaciarz

Post autor: Stefcio »

Witam :-)

Dzięki chłopaki za jeszcze jedną szansę.

Rezerwacje muszą być robione telefonicznie. Sporo osób gra u nas w sklepie w Warmachine & Hordes oraz w Wh40k. Oni tez maja prawo korzystania ze stołów, dlatego lepiej, aby wszyscy dzwonili wtedy nie będzie bałaganu.

Uważam, że o formacie ligi powinien zdecydować jej organizator czyli Kalafior. :D
Może założyć jakiś nowy wątek np. Liga Kalfixa?

Pozdrawiam,
Stefan

ODPOWIEDZ