DoW 2 vs SC 2
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: DoW 2 vs SC 2
Kupiłem dzisiaj DoW Retribution. Koszulka jest sroga ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Dla mnie DOW2 jest ułomnym RTSem... takie kicanie po planszy. Powiem szczerze, zagrałem chyba SP do 3ciej misji, kilka customów i ze trzy razy w multi... i uznałem, że gra sssie na maksa. Ciągle grywam w DOW1 i SC2 - uważam, że te gry można porównywać. A DOW2 chyba naprawdę nie pasuje nikomu z moich kumpli, kto lubi klasyczne RTSy.
Dow 1edynke mam ze wszystkimi dodatkami i powiem szczerze, ze duzo gralem w nia, o 2jce slyszalem rozne rzeczy, ktore mnie jakos nie przekonuja do siebie.
SC2 + AC2 i tak za duzo mojego czasu pochlaniaja![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
SC2 + AC2 i tak za duzo mojego czasu pochlaniaja
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Odswieze lekko temat. Gra ktos w DoW dwójkę alboo retribution w trybie ostatnia linia obrony? Kilka dni temu zaczalem i jest calkiem syto
tutaj am takie pytanko. Chcialem zagrac tytanidem, odpalilem retri i nie moge zaprosić do gry kumpla grającego na podstawce. Ktos sie spotkal z takimi prolemami?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Za tym co napisali w ostatnim CDA:
"Wadą powiedzenia "pa, pa" usłudze Games for Windows jest odcięcie się Retribution od poprzednich części DoW II: ponieważ tamte wykorzystują inną platformę do starć online, nie da się zagrać ze znajomymi, którzy nie mają najnowszego dodatku."
"Wadą powiedzenia "pa, pa" usłudze Games for Windows jest odcięcie się Retribution od poprzednich części DoW II: ponieważ tamte wykorzystują inną platformę do starć online, nie da się zagrać ze znajomymi, którzy nie mają najnowszego dodatku."
Lest we forget:
![Obrazek](http://i61.tinypic.com/2lbdvyt.jpg)
![Obrazek](http://i61.tinypic.com/2lbdvyt.jpg)