DoW 2 vs SC 2

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Re: DoW 2 vs SC 2

Post autor: Afro »

Kupiłem dzisiaj DoW Retribution. Koszulka jest sroga ;D
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Dla mnie DOW2 jest ułomnym RTSem... takie kicanie po planszy. Powiem szczerze, zagrałem chyba SP do 3ciej misji, kilka customów i ze trzy razy w multi... i uznałem, że gra sssie na maksa. Ciągle grywam w DOW1 i SC2 - uważam, że te gry można porównywać. A DOW2 chyba naprawdę nie pasuje nikomu z moich kumpli, kto lubi klasyczne RTSy.

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Ja tam kupiłem tylko dla koszulki, bo na moim obecnym sprzęcie to chyba tylko intro mógłbym obejrzeć :p

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dow 1edynke mam ze wszystkimi dodatkami i powiem szczerze, ze duzo gralem w nia, o 2jce slyszalem rozne rzeczy, ktore mnie jakos nie przekonuja do siebie.
SC2 + AC2 i tak za duzo mojego czasu pochlaniaja ;)

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

Odswieze lekko temat. Gra ktos w DoW dwójkę alboo retribution w trybie ostatnia linia obrony? Kilka dni temu zaczalem i jest calkiem syto :D tutaj am takie pytanko. Chcialem zagrac tytanidem, odpalilem retri i nie moge zaprosić do gry kumpla grającego na podstawce. Ktos sie spotkal z takimi prolemami?

Awatar użytkownika
Zaklinacz Kostek
Falubaz

Post autor: Zaklinacz Kostek »

Za tym co napisali w ostatnim CDA:
"Wadą powiedzenia "pa, pa" usłudze Games for Windows jest odcięcie się Retribution od poprzednich części DoW II: ponieważ tamte wykorzystują inną platformę do starć online, nie da się zagrać ze znajomymi, którzy nie mają najnowszego dodatku."
Lest we forget:
Obrazek

Awatar użytkownika
Afro
Postownik Niepospolity

auu :s

ODPOWIEDZ