Bowmeni

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
syrius
Chuck Norris

Post autor: syrius »

Tomashu sorry za offa, ale gdzie tutaj ktos na niego ostro wsiada ?

Krytyka i tyle... czesc osob dala rade, a niektorzy zamkneli sie tylko w stwierdzeniu efektu pracy.

Podstawa uwag jest to by pozniej mialy jakis cel...

Tutaj powinny dawac rade na przyszlosc.

Ja sie wypowiedzialem o pojedynczym modelu gdyz jest on jedna z czesci calosci budujacej ogolne wrazenie.

Moim zdaniem dobrze, ze cos takiego sie pojawilo bo ludzie z roznych miejsc/ srodowisk moga dac jakas rade, ktora ma szanse pomoc w kolejnych pracach :)

Awatar użytkownika
thral92
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: thral92 »

przyznam ze widzialem lepsze figsy na stol, ale nie oznacza to ze te sa zle. poprostu wymagaja dopracowania (szczegolnie oczy i rece), a pozatym pamietaj ze nawet jak masz posiedziec dluzej to dokladnosc ci sie oplaci ;)

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

Po komencie Romana z wodogłowiem, przez chwile leżałem :lol:

@ Tomash: przeglądnąłem dział porad i nie mogę wyczaić tego tematu... kiedy on był, a może pamiętasz jak się nazywał?

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Bless temat obserwuje od poczatku. Wczesniej rano zdazyl nawet usunac post Romana i kogos jeszcze, ktore zamiast uwag zawieraly burczenie, ale niestety potem w pracy pojawil sie szef i nie moglem nic na forum wiecej napisac.

Jak napisal Syrius - jest lekka krytyka (bo i jest co krytykowac), ale chamstwa nie widze, albo je usunalem.
Slysze glosy, ze to dobry TT, ale sa rzeczy do poprawki. Sam sie z tymi opiniami zgadzam.
Nie zapedzajmy sie z tym wzajemnym slodzeniem...

Mnie generalnie od samego poczatku chodzilo nie o to, by zabronic krytyki, ale zeby ewentualna opinia byla wyrazona w sposob kulturalny i miala jakies uzasadnienie (a nie na zasadzie, ze to jest do dupy, bo tak.). No i generalnie zachecam do tego, by po wskazaniu slabych stron, wskazywac takze strony mocne. Jedno mile slowo dodaje wiecej motywacji niz 1000 krytycznych. Wierzcie mi.

Tyle ode mnie. Mozecie wracac do dyskusji. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Roman Lord of the Druchii
Chuck Norris
Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką

Post autor: Roman Lord of the Druchii »

Lord Andre pisze: Po komencie Romana z wodogłowiem
to nei ja mam wodogłowie tylko twoja figurka ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Czyli Bless pokasowal co powinien i prawidlowo , jesli uwagi beda dawane przez ludzi tak jak to robi Syrius to wszystko bedzie ok moim zdaniem - tak powinna wygladac imho prawidlowa krytyka...

Lord Andre
Chuck Norris

Post autor: Lord Andre »

Ave

To Roman miałem na myśli tylko zabrakło interpunkcji :D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Wystarczy sekunde poszukac i juz sie temat o metalikach znajduje :

http://wfb-pol.org/forum/viewtopic.php? ... 210&t=2993

ODPOWIEDZ