i maja WYSWIG i normalne konie a nie jakieś kościane szkapy

Moim zdaniem te główki tylko dodaja im wampirzego charakteruRasti pisze:Jest spoko, ja bym tylko zmienił im główki na wampirze, te czubkowate hełmy zbyt do HE przynależą![]()
Jeszcze zmienić groty kopii, poszarpać szmatki i jest miodnie.
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Co jest nie zrozumiałego?Przepraszam ale Jankiel jest dla mnie najmniej zrozumiały.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Czyli great sword z główką szkieletu jest konwersjaWieszkto pisze:Panowie konwersja to model zawierający elementy pierwotnego modelu inaczej ułożone , z elementami innych modeli , wyrzeźbionymi częściami itp. .
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Sory ale to nadal DP tylko inaczej pomalowani, gdyby mieli wprowadzone jakieś zmiany fizyczne oprócz innego malowania to była by konwersja .eliah91 pisze:Czyli great sword z główką szkieletu jest konwersja
Natomiast DP jako BK jest mega proksem, spoko.
Twoja definicja wcale nie jest dziurawa.
Pozdrawiam.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Producenta u którego kupując figurki musiałbym sprzedać połowę organów wewnetrznych ?Wieszkto pisze:Sory ale to nadal DP tylko inaczej pomalowani, gdyby mieli wprowadzone jakieś zmiany fizyczne oprócz innego malowania to była by konwersja .eliah91 pisze:Czyli great sword z główką szkieletu jest konwersja
Natomiast DP jako BK jest mega proksem, spoko.
Twoja definicja wcale nie jest dziurawa.
Pozdrawiam.
Nie neguję że modele są bardzo ładnie pomalowane ale sory to są proksy.
Dla mnie oczywiście i nic tego nie zmieni .
A wiecie co najlepiej było by zapytać producenta co jest konwersją a co proksem .
Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
Błagam, wystarczy dobry malarz i powstają prawdziwe cuda.Wieszkto pisze:Sory ale to nadal DP tylko inaczej pomalowani, gdyby mieli wprowadzone jakieś zmiany fizyczne oprócz innego malowania to była by konwersja .
Dzięki, nie przejmuję się, cieszę się że większosci ludzi się podoba.Jasif pisze:Fluffy, nie przejmuj się, armia zajebista, z pomysłem, fajnie wykonana. Niech malkontenci dalej się produkują, Ty maluj i konwertuj, bo idzie Ci to świetnie.
Bo rzygowy poziom armii był jedną z rzeczy, która ich do odwiedzania turniei zniechęciła ?wru pisze:Czemu zawsze krzyczą najgłośniej ci, którzy nie jeżdżą na turnieje?
W armii slaanesha witchki czy wyche z dark eldarów w miejsce maruderów byłyby super (pod warunkiem oczywiście, że miałyby odpowiednią broń, a nie wystawiałbyś wychy z pistoletami za maruderów z dwurakami).mając w armii śmiertelników chaosu modele mrocznych elfów Jankiel krzywiłby się na mroczne elfy.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.