Witam
Znalazłem ostatnio trochę swoich starych figurek i chciałbym je sprzedać. Nie wiem dokładnie z jakiego są one roku (lub z której edycji), gdyż "wypadłem z tematu" już ładnych parę lat temu. Na pewno nie są to najnowsze modele. Nie mam pojęcia ile mogą być warte, nie wiem nawet czy jeszcze mają jakąś wartość "bitewną" (na wartość kolekcjonerską wydają mi się trochę za nowe ale może...
Zamierzam wystawić figurki na allegro (chyba, że ktoś z Was byłby zainteresowany ) i chciałbym wiedzieć mniej więcej jak sprawa wygląda.
Figurki w większości są pomalowane, praktycznie żadna nie jest dokończona ani "dopieszczona" zdecydowanie "do roboty" jeśli miałyby wyglądać pro. Kilka sztuk niepomalowane. Wszystkie farby użyte - oryginalne.
I tak:
VC/Undead
1) Black coach - kompletny, kawałek kiepsko pomalowany.
2) Zombie dragon - jw, z tym, ze jeździec ma ułamany sztandar (ale końcówkę mam)
3) 4 mumie - jeszcze sprzed Tomb kings
4) Krell - sztandar jak wyżej
5) Spirit host?? - chyba tak to się nazywa - 3 duchy
6) Nekromanta na koniu (kon plastikowy)
O&G
1) Doom diver
2) 2 typów z maczugami z kolcem i do tego jeden z siecią, nie pamiętam jak to się zowie
3) Night goblin standar bearer
4) 6 Forest goblin - muzyk, chyba champion , spearman, warrior, 2 x bowmen
5) Night goblin fanatic
Do tego kilka plastikowych wilków, jakieś pojedyńcze plastikowe orki i gobliny (może z 6 sztuk łącznie, niektóre z odłamaną bronią, trochę plastikowych bretonian knight ze starej podstawki) - tego już nie ma co wyceniać chyba...
Jeśli by była potrzeba mogę zrobić parę fotek
Z góry dzięki za pomoc i pozdrawiam - Bimber
[Wycena] Trochę starych figurek O&G, VC/Undead
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ceny kształtuje rynek - wystaw od 1zł i zobaczysz ile dostaniesz - tyle właśnie są warte
Z tego co na allegro jest to widzę że figsy są tanie dość tam - mniej więcej 1/3 wartości sklepowej.
ale jak namówisz dziewczynę/koleżankę żeby zapolowała z nimi w bieliźnie albo z dużym dekoltem to możesz liczyć na znacznie lepszy zysk, sam coś kupię może wtedy
Z tego co na allegro jest to widzę że figsy są tanie dość tam - mniej więcej 1/3 wartości sklepowej.
ale jak namówisz dziewczynę/koleżankę żeby zapolowała z nimi w bieliźnie albo z dużym dekoltem to możesz liczyć na znacznie lepszy zysk, sam coś kupię może wtedy