Marneus Calgar by Lan

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Re: Marneus Calgar by Lan

Post autor: Rasti »

Jak możecie nie lubić NMM. Ta pracka jest genialna, technika NMM'u jest boska :mrgreen:

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Lan pisze:Proszę bądźcie jak najbardziej krytyczni, ładnie proszę ;)
Taaa, krytyczni :badgrin:
Świetna praca, jak nie przepadam za NMM, tak twój Calgar jest kolejnym modelem na którym mi się podoba - wygląda jak rysunek z okładki książki =D>

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

Wypas po prostu wypas, a masz może w planach jakieś Space Wolves?
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Post autor: Daw »

Rasti pisze:Jak możecie nie lubić NMM. Ta pracka jest genialna, technika NMM'u jest boska :mrgreen:
NMM jest genialny - to prawda. Ale prawdziwy efekt i tą atrakcyjność NMM za co tak lubimy wychodzi najlepiej na zdjęciach. Jeżeli figsy, które malujesz idą na stół do gry to wtedy NMM traci na atrakcyjności. Bardzo dobrze zrobione metaliki o wiele lepiej radzą sobie na stole ;) co kto lubi. Do tej opinii przekonał mnie Szczurek i muszę przyznać, że łatwo mu nie poszło ale po dłuższym czasie mu się udało.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lan
Wałkarz

Post autor: Lan »

Hej,

Dzięki wszystkim za komentarze i uwagi, rzeczywiście udało się wam znaleźć parę elementów na które nie zwróciłem uwagi np. kolor i głębia płaszcza.

Co do technik to myślę że, dobrze wykonany NNM nie traci tak bardzo na stole, no ale na ogół metaliki wyglądają trochę lepiej. Na 100% będę mógł się wypowiedzieć jak sam zabiorę się za metaliki i sprawdzę na własnej skórze.

Space Wolfów na razie nie rozważałem, ale nigdy nie wiadomo co do głowy wpadnie ;)

Dzięki jeszcze raz!

Pozdrawiam,

P.S Mam nadzieje że, już niedługo (może dzisiaj) uda mi się wrzucić mocno zaawansowany WIP nowego modelu, tym razem WFB.

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Wiesz co Lan, obojętnie jak długo byś się nie pojawiał masz strasznie charakterystyczny i rozpoznawalny styl malowania. Jak wszedłem w topic nie patrząc na autora pomyślałem '' maluje w identycznym stylu jak Lan''. Dopiero po chwili zauważyłem ze to Twój :D

Widziałem już malowane przez Ciebie oddziały, pojedynczych bohaterów ale chciałbym zobaczyć chociaż jakiś zalążek armii (zwłaszcza do WFB) grasz w ogóle w batla? Jest jakaś szansa zobaczyć pomalowanie jakiejś Twojej armii?

pzdr!

p.s. A model oczywiście kosmicznie wyjebany w kosmos;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Awatar użytkownika
RotARaven
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: RotARaven »

eliah91 pisze:Eee tam

Jest po prostu przepierd###lony w kosmos. =D>
i tyle na temat ;)
- They surrounded us
- That's good, we will fight in every direction
Obrazek
Szczur22 pisze:Bez BSB to jak bez wacka do burdelu. Napijesz się drinka, ale akcji nie bedzie bo spanikujesz.

Awatar użytkownika
Wiewior-lbn
Chuck Norris

Post autor: Wiewior-lbn »

Witam.
Nmm na naprawdę wysokim poziomie :)
Do malowania zbroi użyłeś:czarny,szary,niebieski,biały i na koncu gdzie nie gdzie żółty?, Czy może używałeś gotowych mieszanek, jeśli tak to był bym wdzięczny za informacje jakie .

PS.
Kolory złota też mnie ciekawią :)
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Uwielbiam Twoj cukierkowy styl z duza iloscia blikow.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

fajowy, byle więcej takich modeli na forum;] jedyne co mu można zarzucić to.. flufowo narzucony schemat kolorystyczny tego modelu (coś co ciężko ruszyć bez opierniczu flufowych pierdzaczy #-o ). więc tu i tak świetnie że nie użyłeś ultramarine blue;] swoją drogą ciekawe jak by wyglądał na czerwono albo żółto:D

Awatar użytkownika
puszkin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: puszkin »

Super malowanie i genialny NMM ja już czekam na WFB. Taki "przesłodzony" NMM jest bardzo charakterystyczny.

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Uwielbiam takie żywe kolory. Extra praca =D> =D> =D> =D> =D>
Również czekam na coś z WFB :D
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

Nawet gdybym chciał być krytyczny to nie umiem, praca jest zbyt kozacka i wykracza za moje pojmowanie:P

ODPOWIEDZ