Marneus Calgar by Lan
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Marneus Calgar by Lan
Jak możecie nie lubić NMM. Ta pracka jest genialna, technika NMM'u jest boska
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Taaa, krytyczniLan pisze:Proszę bądźcie jak najbardziej krytyczni, ładnie proszę
Świetna praca, jak nie przepadam za NMM, tak twój Calgar jest kolejnym modelem na którym mi się podoba - wygląda jak rysunek z okładki książki
NMM jest genialny - to prawda. Ale prawdziwy efekt i tą atrakcyjność NMM za co tak lubimy wychodzi najlepiej na zdjęciach. Jeżeli figsy, które malujesz idą na stół do gry to wtedy NMM traci na atrakcyjności. Bardzo dobrze zrobione metaliki o wiele lepiej radzą sobie na stole co kto lubi. Do tej opinii przekonał mnie Szczurek i muszę przyznać, że łatwo mu nie poszło ale po dłuższym czasie mu się udało.Rasti pisze:Jak możecie nie lubić NMM. Ta pracka jest genialna, technika NMM'u jest boska
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Hej,
Dzięki wszystkim za komentarze i uwagi, rzeczywiście udało się wam znaleźć parę elementów na które nie zwróciłem uwagi np. kolor i głębia płaszcza.
Co do technik to myślę że, dobrze wykonany NNM nie traci tak bardzo na stole, no ale na ogół metaliki wyglądają trochę lepiej. Na 100% będę mógł się wypowiedzieć jak sam zabiorę się za metaliki i sprawdzę na własnej skórze.
Space Wolfów na razie nie rozważałem, ale nigdy nie wiadomo co do głowy wpadnie
Dzięki jeszcze raz!
Pozdrawiam,
P.S Mam nadzieje że, już niedługo (może dzisiaj) uda mi się wrzucić mocno zaawansowany WIP nowego modelu, tym razem WFB.
Dzięki wszystkim za komentarze i uwagi, rzeczywiście udało się wam znaleźć parę elementów na które nie zwróciłem uwagi np. kolor i głębia płaszcza.
Co do technik to myślę że, dobrze wykonany NNM nie traci tak bardzo na stole, no ale na ogół metaliki wyglądają trochę lepiej. Na 100% będę mógł się wypowiedzieć jak sam zabiorę się za metaliki i sprawdzę na własnej skórze.
Space Wolfów na razie nie rozważałem, ale nigdy nie wiadomo co do głowy wpadnie
Dzięki jeszcze raz!
Pozdrawiam,
P.S Mam nadzieje że, już niedługo (może dzisiaj) uda mi się wrzucić mocno zaawansowany WIP nowego modelu, tym razem WFB.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dawaj WFB . Czekamy .
Wiesz co Lan, obojętnie jak długo byś się nie pojawiał masz strasznie charakterystyczny i rozpoznawalny styl malowania. Jak wszedłem w topic nie patrząc na autora pomyślałem '' maluje w identycznym stylu jak Lan''. Dopiero po chwili zauważyłem ze to Twój
Widziałem już malowane przez Ciebie oddziały, pojedynczych bohaterów ale chciałbym zobaczyć chociaż jakiś zalążek armii (zwłaszcza do WFB) grasz w ogóle w batla? Jest jakaś szansa zobaczyć pomalowanie jakiejś Twojej armii?
pzdr!
p.s. A model oczywiście kosmicznie wyjebany w kosmos;)
Widziałem już malowane przez Ciebie oddziały, pojedynczych bohaterów ale chciałbym zobaczyć chociaż jakiś zalążek armii (zwłaszcza do WFB) grasz w ogóle w batla? Jest jakaś szansa zobaczyć pomalowanie jakiejś Twojej armii?
pzdr!
p.s. A model oczywiście kosmicznie wyjebany w kosmos;)
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Witam.
Nmm na naprawdę wysokim poziomie
Do malowania zbroi użyłeś:czarny,szary,niebieski,biały i na koncu gdzie nie gdzie żółty?, Czy może używałeś gotowych mieszanek, jeśli tak to był bym wdzięczny za informacje jakie .
PS.
Kolory złota też mnie ciekawią
Nmm na naprawdę wysokim poziomie
Do malowania zbroi użyłeś:czarny,szary,niebieski,biały i na koncu gdzie nie gdzie żółty?, Czy może używałeś gotowych mieszanek, jeśli tak to był bym wdzięczny za informacje jakie .
PS.
Kolory złota też mnie ciekawią
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
Uwielbiam Twoj cukierkowy styl z duza iloscia blikow.
fajowy, byle więcej takich modeli na forum;] jedyne co mu można zarzucić to.. flufowo narzucony schemat kolorystyczny tego modelu (coś co ciężko ruszyć bez opierniczu flufowych pierdzaczy ). więc tu i tak świetnie że nie użyłeś ultramarine blue;] swoją drogą ciekawe jak by wyglądał na czerwono albo żółto:D
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Super malowanie i genialny NMM ja już czekam na WFB. Taki "przesłodzony" NMM jest bardzo charakterystyczny.
Uwielbiam takie żywe kolory. Extra praca
Również czekam na coś z WFB
Również czekam na coś z WFB
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454
Nawet gdybym chciał być krytyczny to nie umiem, praca jest zbyt kozacka i wykracza za moje pojmowanie:P