PlayMini Of The Month 2 - czerwiec

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

bless pisze:Ja bylbym za tym, zeby temat pracy podawal zwyciezca z poprzedniego miesiaca. Drobna, ale mila nagroda. I w sumie jedyna poza satysfakcja.

Zwyciezca oczywicie moze wziac pod uwage glos ludu, ale sam decyduje. Oczywiscie pomysl musi sie miescic w konwencji.

Co o tym sadzicie?
heh - bless chce juz w czerwcu skonczyc figse na lipiec widze ;) (swoja droga pamietaja twojego drewniaka tobie tez large target odpowiada co :> )

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

popieram :)

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

bless pisze:Ja bylbym za tym, zeby temat pracy podawal zwyciezca z poprzedniego miesiaca. Drobna, ale mila nagroda. I w sumie jedyna poza satysfakcja.
Nie.

Raz, bo nagroda za PMoTM będzie dla zwycięzcy. Skromna i nieomalże symboliczna, ale przecież o to chodzi w konkursie, że robimy dla siebie, a nie dla nagród.

Dwa, zwycięzcę wyłania głosowanie, kończące się tydzień po końcu miesiąca, którego dotyczy. Co w wariancie najbardziej optymistycznym (ogłaszamy zwycięzce i on w tym samym momencie podaje temat kolejnego PMoTM) zostawia słabe 3 tygodnie na wykonanie pracy.

Kerim, Krassus: nie podoba mi się ta zagrywka. Mogę Wam zagwarantować, że pomysły nie przechodzą przez aklamację.
Oczywiście obmyślając temat następnego PMoTM weźmiemy pod uwagę głosy zainteresowanych, ale pohamujcie się jeszcze ze zbieraniem bitsów pod dużą rzecz. Nie będzie falstartów.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Post autor: Krassus »

Tomash, ja nie próbuję niczego narzucać pod siebie, to tylko propozycja. A to czy zostanie wzięta pod uwagę czy nie to już inna sprawa. Jak tematem będzie np. mag, czy też muzyk oddziałowy to też będzie dobrze, bo mam większość armii do pomalowania i każdy temat na pewno mnie zmobilizuje do pracy.
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tomash pisze:
Nie.

Raz, bo nagroda za PMoTM będzie dla zwycięzcy. Skromna i nieomalże symboliczna, ale przecież o to chodzi w konkursie, że robimy dla siebie, a nie dla nagród.

Dwa, zwycięzcę wyłania głosowanie, kończące się tydzień po końcu miesiąca, którego dotyczy. Co w wariancie najbardziej optymistycznym (ogłaszamy zwycięzce i on w tym samym momencie podaje temat kolejnego PMoTM) zostawia słabe 3 tygodnie na wykonanie pracy.

Kerim, Krassus: nie podoba mi się ta zagrywka. Mogę Wam zagwarantować, że pomysły nie przechodzą przez aklamację.
Oczywiście obmyślając temat następnego PMoTM weźmiemy pod uwagę głosy zainteresowanych, ale pohamujcie się jeszcze ze zbieraniem bitsów pod dużą rzecz. Nie będzie falstartów.

Dobrze , twardo nie popuszcaj :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Ziemko, Ty się nie wtrącaj do rozmowy dorosłych... ;)
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Jak sie rozbestwily tu niektore osoby... Poczekaj poczekaj , popisz cos w moderowanym przeze mnie dziale , a odpowiednio go zmodyfikuje 8) :lol:

Ja nadal czekam , az w koncu w PMOTM cos bedie dla mnie... ( championow nie uzywam , a bsb mam pomalowanego i zrobionego od dawna)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Ziemko pisze:championow nie uzywam
to zacznij, skinkowy palergejmerze [-X
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Szaman pisze:
A co, gw produkuje nową serię championów do każdego odziału, w pudełkach i po 8 funtów? :twisted: :wink: 8)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Katylina pisze:
Szaman pisze:
A co, gw produkuje nową serię championów do każdego odziału, w pudełkach i po 8 funtów? :twisted: :wink: 8)
tak, specjalnie dla Ciebie. stac Cie - w koncu studiujesz w UK :twisted:
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Przecież jestem biednym, wygłodzonym studentem... :wink:

Panowie, do roboty, czasu mało a nie widze dużo kandydatów na nagrodę!

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

Tomash pisze: Kerim, Krassus: nie podoba mi się ta zagrywka. .
nie właź na mnie - ja najprawdopodobnie i tak nie będę miał czasu, nie wspominając już o tym, że nie mam pomysła na giganta.
Poza tym "zbieranie bitsów" to chyba nie o mnie :lol:

Awatar użytkownika
Mapet
Falubaz

Post autor: Mapet »

miesiąc sie kończy a skończonych figurek nie widać... co jest...mam nadzieję, że będzię więcej niż dwóch BSB... zwłaszcza, że zaczeło prace ok 10 osób[/b]

Slawek
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Slawek »

Tomash pisze:Ciężko będzie ze znalezieniem pomysłodawcy. Pomysł PMoTM właściwie należy do Sławka z Gloria Victis, ale on sam nie ukrywa mocnych inspiracji Challengem Modelarskim na forum wh40k na NG. A tamto to już zdecydowanie zbiorowa koncepcja :)

Pocisnąłbym tego BSB chętnie, od weekendu chyba siądę do tematu.
Nazwa moja... Cała reszta, pewnie tak stara jak idea internetowych konkursów. Co do inspiracji Challengerem modelarskim z NG były mocne!!! Ale przyznajmy PMOTM ma swój własny klimat i dodaje naszym bratnim forumom sporo uroku :)
Fakt że konkursy PMOTM funkcjonuja obok siebie sprawia że można ostro od siebie zapożyczać z wzajemną korzyścią. Ja zapożyczę system głosowania, w zamian mogę wypożyczyć Lancelota z jego konstruktywną krytyką

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Mapet pisze:miesiąc sie kończy a skończonych figurek nie widać... co jest...mam nadzieję, że będzię więcej niż dwóch BSB... zwłaszcza, że zaczeło prace ok 10 osób[/b]
Dziwisz się, skoro tak zgniotłeś konkurencje swoją pracą? :)
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Awatar użytkownika
szczurek
Niszczyciel Światów

Post autor: szczurek »

Ja sie chyba nie wyrobie :( ale do 3 razy .... .Zobaczymy co bedzie w nastepnym miesiacu :wink:
Malowanie figurek ---> szczurek1903@wp.pl
Coolminiornot ---> LINK

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

a mi się malowac nie chce. pracuje do wtorku. środa wolna, kawałek czwartku. W piątek świętuję wyniki z matur a w sobotę na turniej... może dam radę, bo szmata już prawie gotowa.

Raistlin_Meyere
Wałkarz

Post autor: Raistlin_Meyere »

Stachu ja w środę do ciebei z falkiem przyjeżdżamy kebab i gramy! Nie zapomnij!

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Slawek pisze: Ja zapożyczę system głosowania, w zamian mogę wypożyczyć Lancelota z jego konstruktywną krytyką
Systemem glosowania sie czestuj (na zdrowie !), a za Lancelota i jego krytyke grzecznie podziekujemy, ale nie. ;)
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Slawek pisze:Fakt że konkursy PMOTM funkcjonuja obok siebie sprawia że można ostro od siebie zapożyczać z wzajemną korzyścią.
Tak jak ten pan napisał, 100% racji :)
Slawek pisze:Ja zapożyczę system głosowania, w zamian mogę wypożyczyć Lancelota z jego konstruktywną krytyką
Idź pan w cholerę z takim barterem ;)
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ