Robo gallery- Ironbreakers
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Robo gallery - Giant filler
Zarąciście Ci wyszedł
Solo pisze: Wjeba***** taką maskę że stoły powinny się załamać pod jej ciężarem.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Piotras pisze:Jedno niedociągniecie, na które aż dziw, nikt nie zwrócił uwagi
jakbyś komuś tak upierd**** nogę, to jednak ten topór miałbyś ubabrany krwią I nie tylko topór, ale to już pominę.
sam pomysł jak i wykonanie bardzo fajne
to Zabójca, oni noszą Slayer Axes, trzy topory (nawet wiedźmina przebijają), więc dwurakiem mu upierodciął nogę a teraz będzie go szatkował jednoręcznymi toporami
albo jeden mu noge upierdolil z oddzialu, a drugi go dobija
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Super, że tak się podoba , jeśli wyszedł tak dobrze, to może rzeczywiście domaluję tych 4 slayerów i dam go na PMOTM, wyjdzie fajna scenka .
Cięcie jest dość równe, bo zakładam, że Slayer bez większego wysiłku ciachnął ją na jeden raz . Na poprzednich zdjęciach chyba widać, ze tam gdzie są kości nie jest już tak równo.
Zgubiona noga nie zmieściła się na podstawkę, chyba dam jej osobną i wbije w nią topór żeby robiła za mini-filler
Cięcie jest dość równe, bo zakładam, że Slayer bez większego wysiłku ciachnął ją na jeden raz . Na poprzednich zdjęciach chyba widać, ze tam gdzie są kości nie jest już tak równo.
Co do krwi, to nie chciałem z nią przesadzać, jakby miało być realistycznie to połowa modelu musiałaby być na czerwono, a nie chciałem zaciapać malowania nad którym sporo się nasiedziałem.jakbyś komuś tak upierd**** nogę, to jednak ten topór miałbyś ubabrany krwią I nie tylko topór, ale to już pominę.
Zgubiona noga nie zmieściła się na podstawkę, chyba dam jej osobną i wbije w nią topór żeby robiła za mini-filler
Nie! Żadnej krwi na broniach, bo Cię będą z turniejów wyrzucać!(ostatnio ktoś zapodał taki motyw na forum :X)
A tak na poważnie to jednak troszkę krwi na np jego jednym toporku mogłoby być, no i jakoś dziwnie wygląda ten kikut bez jakiś flaków i tej urwanej kończyny Czekam na efekt w oddziale
A tak na poważnie to jednak troszkę krwi na np jego jednym toporku mogłoby być, no i jakoś dziwnie wygląda ten kikut bez jakiś flaków i tej urwanej kończyny Czekam na efekt w oddziale
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Ciekawa logika. Gigantowi uje*ali noge i chcecie flaków na podstawce. To pewnie jakby mu brzuch rozpruli to by stamtąd miał piszczel wystawać
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
I ten topór mógłby być okrwawiony. To już by miało sens.Robo pisze:Zgubiona noga nie zmieściła się na podstawkę, chyba dam jej osobną i wbije w nią topór żeby robiła za mini-filler
Rakso, oj no, ja już taki jestem, wszystko musi być "zapięte na ostatni guzik"
Po drobnej przerwie wziąłem się za dalsze mazanie, dokończyłem oddział Longbeardsów oraz pomalowałem Runesmitha:
Longbeards- kupiłem ten oddział jak tylko wyszedł nowy box warriorów, był więc malowany przez ok 4 lata . Oprócz bród pomalowanych na biało od zwykłych wojowników odróżniają ich też łuskowe zbroje z green stuffu.
Podstawki:
No i Runesmith. Jest to Runelord Kragg the Grimm z 5ed kowadła zagłady, którego udało mi się wymienić za jego inny wzór (dzięki Pingu!). Brakowało mu różdżki od dłoni wzwyż, więc dostał różdżkę od nowoedycyjnego Runelorda, który i tak zajęty jest waleniem młotem po swoim kowadle ze skutkiem śmiertelnym.
Hope you like it.
Longbeards- kupiłem ten oddział jak tylko wyszedł nowy box warriorów, był więc malowany przez ok 4 lata . Oprócz bród pomalowanych na biało od zwykłych wojowników odróżniają ich też łuskowe zbroje z green stuffu.
Podstawki:
No i Runesmith. Jest to Runelord Kragg the Grimm z 5ed kowadła zagłady, którego udało mi się wymienić za jego inny wzór (dzięki Pingu!). Brakowało mu różdżki od dłoni wzwyż, więc dostał różdżkę od nowoedycyjnego Runelorda, który i tak zajęty jest waleniem młotem po swoim kowadle ze skutkiem śmiertelnym.
Hope you like it.
Ostatnio zmieniony 5 lut 2020, o 12:33 przez Robo, łącznie zmieniany 7 razy.
nice co do wyrazu w tytule, sam możesz to zrobić, zedytuj 1 post w temacie, i powinno być ok
pozdrawiam
misha
pozdrawiam
misha
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
powiem, że pomysł ze zbroją jest super
bardzo ładnie wyszło
bardzo ładnie wyszło
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
wow pomysł na longów naprawdę konkretny! myślę, że będziesz mieć grono naśladowców po czymś takim!
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Najbardziej podobają mi się podstawki i pomysł na zbroje. Plastikowe figsy mimo pomysłu są IMHO do bani - nie chodzi mi o malowanie, które jest OK.
- papa-smerf
- "Nie jestem powergamerem"
Wszystko cacy tylko czy to wina światła czy ten browar im skisł
Rakso, jesteś pewien że to nie Kragg? Wystarczy go porównać do tego modelu:
http://www.okazje.info.pl/okazja/sport- ... order.html
Odrazu widać uderzające podobieństwa, takie jak identyczny płaszcz, młot, pas, hełm, nawet uczesanie brody... Właściwie to różnią się tylko tym, że ten z kowadła nie ma rogów. To nie może być przypadek!
Piwo miało być raczej spienione niż skisłe . Fajnie że podstawki się przyjęły.
Z rozpędu zrobiłem już trench. Trzeba tylko dokończyć beczke, może zrobie na niej wielkie B i xxxx pod spodem
W kolejce sama śmietanka: tarczownik, bsb z army deala, kowadło i ściborowski lord na misiu
http://www.okazje.info.pl/okazja/sport- ... order.html
Odrazu widać uderzające podobieństwa, takie jak identyczny płaszcz, młot, pas, hełm, nawet uczesanie brody... Właściwie to różnią się tylko tym, że ten z kowadła nie ma rogów. To nie może być przypadek!
Piwo miało być raczej spienione niż skisłe . Fajnie że podstawki się przyjęły.
Z rozpędu zrobiłem już trench. Trzeba tylko dokończyć beczke, może zrobie na niej wielkie B i xxxx pod spodem
W kolejce sama śmietanka: tarczownik, bsb z army deala, kowadło i ściborowski lord na misiu
Ostatnio zmieniony 5 lut 2020, o 12:36 przez Robo, łącznie zmieniany 2 razy.