ostatnio gralem na vc i mial szarzowac grevami, do wyboru mial longi i hamki
jak mu powiedzialem jakie maja longi statsy kopara mu opadla
teraz zawsze biore regiment longow zwyklych czy rengerow z gw swietna jednostka do
zapchania coru
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
przed walką z przodu MUSI stać FCG o ile jest w oddzialepuma1944 pisze:pewna sprawa, mam lorda puszke na tarczy z piecioma hamkami czy moge ich wystawic w taki sposob ze: lord z przody a hamki z tylu by w kombacie byl tylko lord a hamki z tylu dawali staborna?? czy taka formacja jest legalna??
chodzi o to by wszystko bilo po szefie w cc i chelengach
5Hamkami z lordem + bsb zatrzymuje dowolny kloc na stole i od boku wjeżdża np dodatkowymi 30stoma Hamcami lub Longamipuma1944 pisze:to znacz w jaki sposÓb tym gra??
zależy na czym gra "wamp", ale jeśli na klocku jazdy z bohaterami w środku to raczej nic nie zrobisz piechotą (marne szanse) zanim tego nie wystrzelasz...puma1944 pisze:czyli 5 zwyklych hamkow+lord i taki oddzialek lata po stole szykujac do szarzy od boku hamkow lub longow![]()
a jakiego gienka zrobic pod vc bo chetnie bym poszedl na cheleng by go szybko skasowac??
nie masz wiele opcji, save 1+, przerzut oraz ward na 4+puma1944 pisze:właśnie chce wystawic ten patent z lordem na tarczy i 5 hamkami tylko jak wyposazyc gienka??