Avatars of War - plastikowe regimenty!
- Tiger Brown
- Kradziej
Re: Avatars of War - plastikowe regimenty!
Niezłe, niezłe. Do przygarnięcia.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- General Baga
- Kradziej
jest nawet fuck off slayer
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
- rudobrody79
- Falubaz
bardzo fajne krasnale
grac przeciwko takim regimentom będzie przyjemnością
grac przeciwko takim regimentom będzie przyjemnością
Za duże topory ? To twarde, zahartowane ciężkim życiem i nieustanną walką krasnoludy (polecam opis topora gotreka), a nie jakieś tchórzliwe, słabowite szczury albo wątli szpiczastousi chudzielcy (którzy kuźwa też mają modele z toporami niewiele mniejszymi ).
Jak dla mnie wyglądają świetnie, a możliwość złożenia ich w dość "odmiennych" zestawieniach dodaje tylko smaczku temu regimentowi.
W każdym bądź razie jestem chętny na jedno pudełko jakby ktoś zamawiał .
pozdrawiam
Jak dla mnie wyglądają świetnie, a możliwość złożenia ich w dość "odmiennych" zestawieniach dodaje tylko smaczku temu regimentowi.
W każdym bądź razie jestem chętny na jedno pudełko jakby ktoś zamawiał .
pozdrawiam
Krasnoludy podjęły okrzyk, rogi zagrały długo i mocno ze szczytu wzgórza.
...-Oto tutaj stawiam kamień krzywd Zhufbaru i stąd się nie ruszymy! - zawołał król czystym głosem, niosącym się ponad wrzawą orków.
-Odniosę zwycięstwo, stojąc na tym kamieniu, albo zostanę pod nim pochowany.Żaden krasnolud nie ruszy się na krok w tył za tę linię. Śmierć lub zwycięstwo!...
Moje malowanie
...-Oto tutaj stawiam kamień krzywd Zhufbaru i stąd się nie ruszymy! - zawołał król czystym głosem, niosącym się ponad wrzawą orków.
-Odniosę zwycięstwo, stojąc na tym kamieniu, albo zostanę pod nim pochowany.Żaden krasnolud nie ruszy się na krok w tył za tę linię. Śmierć lub zwycięstwo!...
Moje malowanie
Ten u dołu na środku ma welę jak Elvis
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Raczej tego nie zrobią, za malo popularna armia. IMO następne pudło będzie też z krasiami lub jakieś elfy.Loizok pisze:AoW powinien wypuścić właśnie CHD teraz
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..