Stary Klinkiera 17, 03.04.2011, Sopot.
Re: Stary Klinkiera 17, 03.04.2011, Sopot.
mój głos na B
jak dla mnie to b
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Wygrała opcja z 2600.
EDIT:
Skoro jest tyle chętnych na Euro.
To ostatnie zapytanie
a) 2600 (może lekkie ograniczenia)
b) Euro (2400)
Wtorek ostateczna dezycja
EDIT:
Skoro jest tyle chętnych na Euro.
To ostatnie zapytanie
a) 2600 (może lekkie ograniczenia)
b) Euro (2400)
Wtorek ostateczna dezycja
zdecydowanie A
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Wygrała ponownie opcja 2600. Małe ograniczenia będą (oparte na Euro zapewne). Pełen regualmin wrzucę wieczorem.
Tych co głosowali, wpisuje z automatu na listę zgłoszonych. Jak coś to mówić, że będę nie będę.
Tych co głosowali, wpisuje z automatu na listę zgłoszonych. Jak coś to mówić, że będę nie będę.
- Młody Pajak
- Kradziej
No pewnie jo wypisze się... Właśnie się dowiedziałem, że akurat w tą niedzielę muszę być na imieninach ciotki
Znowu sobie na smoczku nie zagram