Stary Klinkiera 17, 03.04.2011, Sopot.
Re: Stary Klinkiera 17, 03.04.2011, Sopot.
mój głos na B
jak dla mnie to b
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Wygrała opcja z 2600.
EDIT:
Skoro jest tyle chętnych na Euro.
To ostatnie zapytanie
a) 2600 (może lekkie ograniczenia)
b) Euro (2400)
Wtorek ostateczna dezycja
EDIT:
Skoro jest tyle chętnych na Euro.
To ostatnie zapytanie
a) 2600 (może lekkie ograniczenia)
b) Euro (2400)
Wtorek ostateczna dezycja
zdecydowanie A
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
Wygrała ponownie opcja 2600. Małe ograniczenia będą (oparte na Euro zapewne). Pełen regualmin wrzucę wieczorem.
Tych co głosowali, wpisuje z automatu na listę zgłoszonych. Jak coś to mówić, że będę nie będę.
Tych co głosowali, wpisuje z automatu na listę zgłoszonych. Jak coś to mówić, że będę nie będę.
- Młody Pajak
- Kradziej
No pewnie jo wypisze się... Właśnie się dowiedziałem, że akurat w tą niedzielę muszę być na imieninach ciotki Znowu sobie na smoczku nie zagram