Tak, dotego nadają się zajebiście. Dokończyłeś już wszystkie?Ice-T pisze:czyli wspólnymi siłami doszliśmy do jakże ważnego wniosku iż nasze piękne modele gryfów nadają sie jedynie na półki (lub na moje przeróbki, ale to za niedługo obejrzycie w galeri, niektórzy mieli już okazję oglądać na Silesianie)
Gryf u HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Gryf u HE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
wystarczy obciąć tyłek gryfowi i już może robić za orła. Może maxa za hobby się nie dostanie, ale na żadnym turnieju problemów robić nie będą.
Dla bardzie pracowitych jest ulepienie własnego ogona.
Dla bardzie pracowitych jest ulepienie własnego ogona.
ja kupiłem zamiast orłów warhawki
głownie ze zględu na wielkość modelu zrezygnowałem z konwertowania gryfa, wożenie takich 3-4 to jakaś masakra
głownie ze zględu na wielkość modelu zrezygnowałem z konwertowania gryfa, wożenie takich 3-4 to jakaś masakra
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
ja wiem czy masakra, ja nie robie z tego GE tylko BSB na GE co nadaje sie idealnie.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
jezeli cannon ma poleciec w bsb zamiast w smoka to ok moze byc.Slayer pisze:BSB na orzełku? Dostanie raz z cannona i po nim.Relosu pisze:ja wiem czy masakra, ja nie robie z tego GE tylko BSB na GE co nadaje sie idealnie.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.