Tak, dotego nadają się zajebiście. Dokończyłeś już wszystkie?Ice-T pisze:czyli wspólnymi siłami doszliśmy do jakże ważnego wniosku iż nasze piękne modele gryfów nadają sie jedynie na półki (lub na moje przeróbki, ale to za niedługo obejrzycie w galeri, niektórzy mieli już okazję oglądać na Silesianie)
Gryf u HE
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Gryf u HE
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
wystarczy obciąć tyłek gryfowi i już może robić za orła. Może maxa za hobby się nie dostanie, ale na żadnym turnieju problemów robić nie będą.
Dla bardzie pracowitych jest ulepienie własnego ogona.![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dla bardzie pracowitych jest ulepienie własnego ogona.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Obrazek](http://i46.tinypic.com/pq4n7.jpg)
ja kupiłem zamiast orłów warhawki
głownie ze zględu na wielkość modelu zrezygnowałem z konwertowania gryfa, wożenie takich 3-4 to jakaś masakra![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
głownie ze zględu na wielkość modelu zrezygnowałem z konwertowania gryfa, wożenie takich 3-4 to jakaś masakra
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
ja wiem czy masakra, ja nie robie z tego GE tylko BSB na GE co nadaje sie idealnie.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
jezeli cannon ma poleciec w bsb zamiast w smoka to ok moze byc.Slayer pisze:BSB na orzełku? Dostanie raz z cannona i po nim.Relosu pisze:ja wiem czy masakra, ja nie robie z tego GE tylko BSB na GE co nadaje sie idealnie.
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.